Senatoarea cu botniță de câine a anunțat, la gazeta Kremlinului, că va candida la președinția României. „Nu va exista turul doi”


Senatoarea cu botniță de câine a anunțat, la gazeta Kremlinului, că va candida la președinția României. „Nu va exista turul doi”

Senatoarea Diana Șoșoacă, aflată în miezul unui scandal care face atingere imaginii României, după ce o echipă Rai Uno a fost sechestrată și agresată în incinta cabinetului său de avocatură, a anunțat că intenționează să candideze la cea mai importantă funcție în stat.  

Anunțul a fost făcut în exclusivitate pentru Sputnik, organul de propagandă al Kremlinului. Senatoarea afirmă că va candida ca independent și că nu va exista turul al doilea, lăsând să se înțeleagă ca va câștiga fotoliul de la Cotroceni din prima încercare.  

„Nu mai există nimeni care să mai iubească România atât cât o iubesc eu și echipa mea, nu am văzut pe nimeni care să dea atâta curaj poporului”, s-a împăunat Șoșoacă. 

„Dacă voi participa, nu va exista turul doi și voi candida sigur cu trei condiții: să fiu sănătoasă, liberă și... vie”, a mai aberat urlătoarea. 

Dumitru Silvestru Șoșoacă, soțul senatoarei Diana Șoșoacă, plasat sub control judiciar după ce a lovit un polițist în toiul scandalului de la cabinetul de avocatură, s-a aflat, joi dimineață, la Judecătoria Sectorului 1, unde a contestat măsura controlului judiciar. Contestația i-a fost însă respinsă de magistrați. Întrebat de jurnalişti dacă a muşcat-o pe jurnalista de la Rai Uno, Lucia Goracci, Silvestru Şoşoacă a răspuns zâmbind că „era prea osoasă, mie îmi plac cărnoase”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.