Cauzele ascensiunii AUR


Cauzele ascensiunii AUR

Anul a început cu o avalanșă de articole împotriva AUR. Zici că sunt scrise după un punctaj venit dintr-o singură sursă, cu atribute obligatorii de inclus în text: fasciști, extremiști, anti-europeni, violenți, anti-vacciniști etc. Concluzia e aceeași: AUR reprezintă un pericol pentru România.

Explicațiile pentru ascensiunea AUR în sondaje: populismul, demagogia, folosirea rețelelor sociale, pandemia.

Și toți se feresc ca de Satana să spună că avem o clasă politică mitomană și cleptomană, care a blocat orice fel de ascensiune socială, structurată pe clanuri care și-au arondat feude economice și de administrație publică. Poate găsim aici cauzele ascensiunii AUR?

Într-un singur loc am văzut citat un băiat de la PSD care spune că AUR folosește același tip de acțiuni ca USR, USR-ul care făcea flash-mob-uri în Parlament.

Trei petunii subțirele/ Farmec dând regretelor/ Se întreabă între ele:/ Ce ne facem fetelor?

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.