Război în toată regula în PMP. Marius Pașcan: "Cristian Diaconescu așteaptă, din păcate, ca elicopterul să-l preia"


Război în toată regula în PMP. Marius Pașcan: "Cristian Diaconescu așteaptă, din păcate, ca elicopterul să-l preia"

Disputa în cadrul PMP se amplifică. Fostul deputat Marius Pașcan, membru al taberei lui Eugen Tomac, a lansat un atac dur la adresa președintelui PMP, Cristian Diaconescu, spunând că acesta așteaptă să fie luat cu elicopterul, precum dictatorul Nicolae Ceaușescu, în loc să constate că nu mai are susținere în partid și să-și dea demisia. 

"Boală grea: funcția...

În legătură cu cele petrecute în PMP, rezum doar atât: „dă-i omului o funcție și puterea, ca să vezi exact cine e!”  

Așa cum Nicolae Ceaușescu a fost luat „cu ridicata” de pe acoperișul sediului Comitetului Central al PCR, se pare că, la fel, și președintele Cristian Diaconescu, din păcate așteaptă ca elicopterul să-l preia, înlănțuit de scaunul în raport cu care o covârșitoare majoritate s-a cam exprimat statutar, prin vot, că nu-l mai merită.  

O spune în continuare răspicat marele diplomat: „Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau!” Funcția e boală grea iar pentru unii singura rațiune de a fi! Păcat!", a scris Pașcan pe Facebook. 

Amintim că tabăra lui Eugen Tomac a organizat o ședință a Colegiului Național al Partidului Mișcarea Populară, pe parcursul căreia s-a stabilit că în data de 19 februarie se va desfășura un Congres al formațiunii politice pentru a fi aleasă o nouă conducere. Pe de lată parte, Cristian Diaconescu a reclamat că ședința a fost nestatutară, motiv pentru care se va adresa instanței. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.