Maia Sandu, ANUNȚ de coșmar pentru Dodon, Șor, Platon, Usatîi și ceilalți mafioți ai Rusiei: urmează CONFISCAREA extinsă a averilor dobândite prin corupție


Maia Sandu, ANUNȚ de coșmar pentru Dodon, Șor, Platon, Usatîi și ceilalți mafioți ai Rusiei: urmează CONFISCAREA extinsă a averilor dobândite prin corupție

Președintele R.Moldova – am numit-o pe Maia Sandu – anunță că a expediat Parlamentului, marți, proiectul de lege care va permite confiscarea extinsă a averilor acumulate prin fapte de corupție, cadrul legal nepermițând până în prezent astfel de acțiuni. 

Anunțul Maiei Sandu îi vizează și pe Igor Dodon, pe Plahotniuc, pe mulți lideri ai PSRM, pe Șor, pe Usatîi, pe Platon și pe toți mafioții Rusiei, coordonați de cele mai multe ori de serviciile secrete rusești. 

Podul.ro vă prezintă anunțul făcut de Maia Sandu pe Facebook: 

”Am expediat astăzi Parlamentului proiectul de lege ce are ca scop îmbunătățirea cadrului legal pentru a face posibilă punerea în practică a mecanismului de confiscare extinsă a averilor acumulate prin acte de corupție. Legea actuală conține un obstacol care îngreunează procedura de confiscare a bunurilor celor care s-au îmbogățit ilicit și le dă posibilitate să-și păstreze averile. De facto, aceștia rămân în posesia averilor prin transferul lor către persoane terțe. Proiectul de lege propus Parlamentului vine să elimine această lacună.

Eforturile noastre de îmbunătățire a normelor legislative pentru a combate corupția vor continua. Vor continua și eforturile de reformare a justiției pentru ca normele legale să fie aplicate în raport cu toți, fără excepție”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.