Anchetă federală în SUA: Echipa de campanie a lui Hillary Clinton a plătit o infiltrare în serverele Trump Tower pentru a planta FALSE dovezi despre presupusele legături cu Rusia


Anchetă federală în SUA: Echipa de campanie a lui Hillary Clinton a plătit o infiltrare în serverele Trump Tower pentru a planta FALSE dovezi despre presupusele legături cu Rusia

O investigație federală din SUA arată că echipa de campanie a lui Hillary Clinton a plătit în 2016 pentru ca o companie să planteze în serverele Trump Tower dovezi măsluite despre presupusele legături cu Rusia ale lui Donald Trump, arată Fox News, potrivit G4media.

În dosarul investigației apar dovezi în acest sens, inclusiv facturi plătite de campania lui Clinton către companii informatice.

Mai mult, investigația condusă de John Durham arată că echipa lui Clinton ar fi plătit inclusiv pentru infiltrarea în serverele Casei Albe, în același scop.

Reamintim că una dintre liniile de atac ale candidatei democrate Hillary Clinton la adresa lui Donald Trump la alegerile din 2016 a fost presupusa complicitate a lui Trump cu Rusia, niciodată însă dovedită.

Mai mult: în 2021, în urma aceleiași investigații a fost arestat un bărbat rus care a stat la baza vestitului dosar Steele, realizat de un fost spion britanic, ce a stat la baza acuzațiilor că Trump a avut o complicitate cu Rusia. Bărbatul, Igor Danchenko, este acuzat că a mințit. ceea ce ar invalida toate alegațiile care au stat la baza campaniei duse de Hillary Clinton.

(Sursa foto: politico.eu)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.