”Victoria” lui Putin e că urmează să trăiască într-o CUȘCĂ pentru numeroasele crime săvârșite. Putin e la fel de genocidar ca Saddam, Bashar al-Assad, Kim Jong-un sau Kadhafi, ducând mai departe demența lui Stalin


”Victoria” lui Putin e că urmează să trăiască într-o CUȘCĂ pentru numeroasele crime săvârșite. Putin e la fel de genocidar ca Saddam, Bashar al-Assad, Kim Jong-un sau Kadhafi, ducând mai departe demența lui Stalin

”Victoria” lui Putin e că și-a pus în cap întreaga planetă, urmând să trăiască într-o cușcă nu peste foarte mult timp, pentru numeroasele crime săvârșite de-a lungul ultimelor trei decenii, comentează scriitorul, teologul și traducătorul Cristian Bădiliță, pe pagina de Facebook a domniei sale. În același timp, Putin a dus economia Rusiei la ruină, tembelizându-și poporul pentru încă 50 de ani. Numele criminalului de la Kremlin va rămâne în subistoria omenirii, alături de al celor mai ignobili criminali din ultimele trei decenii: Saddam, Bashar al-Assad, Kim Jong-un și Kadhafi.

Vă prezentăm comentariile domnului Cristian Bădiliță: 

”Victoria! Ce a cîștigat banditul prostănac de la Kremlin?

1) Și-a pus în cap toată planeta, cu excepția banditului chinez și a celui nord-coreean. De acum înainte va trăi în cușcă.

2) Numele lui va rămîne, în subistoria omenirii, alături de al celor mai ignobili criminali din ultimele trei decenii: Saddam, Bashar al-Assad, Kadhafi. Sub același patronaj spiritual: Stalin.

3) A desprins nonbiserica islamo-ortodoxă rusă de întregul grup ortodox est-european. Slavă Domnului!

4) Are 40 milioane de inamici personali doar în Ucraina.

5) A dus economia Rusiei la ruină tembelizîndu-și poporul pentru încă 50 de ani.

Dacă punctele de mai sus reprezintă o victorie pentru un KGB-ist atunci Einstein a inventat mersul pe jos”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.