VIDEO. Amanta lui Vladimir Putin și cei patru copii ai lor s-ar ascunde într-o locație secretă din Elveția


VIDEO. Amanta lui Vladimir Putin și cei patru copii ai lor s-ar ascunde într-o locație secretă din Elveția

Presupusa amantă a președintelui terorist Vladimir Putin, fosta gimnastă olimpică Alina Kabaeva, s-ar afla într-o locație secretă din Elveția, împreună cu cei patru copii ai lor, scrie Daily Mail.

Putin, 69 de ani, și Kabaeva, 38 de ani, ar avea împreună două perechi de gemeni, doi băieți și două fiice (de aproximativ șapte ani).

„Putin și-a dus familia într-o cabana extrem de bine păzită undeva prin Elveția”, a declarat o sursă pentru Page Six, potrivit Daily Mail.  

Putin a divorțat în 2013 de Ludmila Aleksandova, după trei decenii de mariaj. Cei doi au împreună două fiice, Maria, născută în 1984, și Katerina, născută un an mai târziu.

Oficial, motivul divorțului a fost „agenda” prea încărcată a despotului de la Kremlin, cei doi declarând că abia se mai vedeau. În realitate, potrivit unor biografii ulterioare, Ludmila s-a plâns că era adesea umilită și agresată fizic de Putin, care nici măcar nu i-a permis să aleagă numele de botez al fiicelor lor. Apoi, tiranul era deja implicat într-o relație extraconjugală cu Kabaeva, supranumită și cea mai „elastică” femeie din Rusia din cauza flexibilității sale uluitoare. Kabaeva este cea mai medaliată sportivă din istoria gimnasticii ritmice: două medalii olimpice, 14 medalii la campionatele mondiale și 25 de medalii la competițiile europene. 

Deși Kabaeva a fost văzută recent purtând un superb inel cu diamante, nu sunt informații că și-ar fi oficializat relația cu Putin, care, de altfel, nu a fost niciodată admisă public de cei doi, dar despre care l-a luat gura pe dinainte pe dictatorul din Belarus, Alexander Lukașenko. Acesta a spus că Putin a divorțat de Ludmila, fiind presat de Kabaeva. 

Tot Daily Mail relata însă recent o altă versiune cu privire la ascunzătoarea în care s-ar afla Putin și familia sa. Astfel, Valery Solovey, un politolog şi fost profesor din Moscova, care ar fi fost interogat recent de miliția Kremlinului pentru afirmaţiile conform cărora Putin ar suferi de boli fizice şi psihice, susţinea că despotul şi-a trimis familia într-un buncăr antinuclear din Munţii Altai, Siberia.

Ar fi vorba despre un buncăr de lux, de înaltă tehnologie, situat în Munţii Altai, care a fost proiectat pentru protecţie în caz de război nuclear, mai spunea politologul Solovey, în vârstă de 61 de ani. Fost profesor la Institutul de Stat de Relaţii Internaţionale din Moscova (MGIMO) - la care participă viitori diplomaţi şi spioni de top, Valery Solovey susținuse anterior că Putin suferă de probleme medicale pe care publicul rus nu le cunoaște și că ar fi luat parte la ritualuri șamanice bizare alături de ministrul său al Apărării, Serghei Șoigu, unul dintre cei mai apropiați colaboratori ai tiranului. 

Deși a mai spus și în trecut că Putin ar suferi ba de Parkinson în stadiu incipient, ba de alte boli grave, profesorul rus nu a adus dovezi în sprijinul afirmațiilor sale. Totuși, după ultimele declarații, el a fost interogat șapte ore, i s-au făcut evaluări psihiatrice, iar locuința sa ar fi fost, de asemenea, percheziționată. 



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.