Putin, hrănit de "imbecilismul european". Daniel Uncu: "Bruxelles-ul s-a culcat zeci de ani cu agresorul și a fost plătit cu mărinimie pentru serviciile de bordel politic de lux prestate, cu petrol și gaze naturale


Putin, hrănit de "imbecilismul european". Daniel Uncu: "Bruxelles-ul s-a culcat zeci de ani cu agresorul și a fost plătit cu mărinimie pentru serviciile de bordel politic de lux prestate, cu petrol și gaze naturale

Daniel Uncu, consultant politic și membru al partidului Alternativa Dreaptă, atrage atenția, în contextul în care invazia rusească din Ucraina continuă, că dictatorul de la Kremlin, Vladimir Putin, "acest personaj dostoievskian, cu vădite trăsături sociopate, nostalgic kaghebist, revanșard imperialist, a fost hrănit în permanență de colaboraționismul, congruența ideologică și imbecilismul european, care i-au alimentat credința că poate să își pună în practică visul sulfuros al refacerii Uniunii Sovietice, pe mâna unui Occident debilizat".

De asemenea, Daniel Uncu precizează că toți cei care l-au susținut pe Vladimir Putin trebuie trași la răspundere, în special politicienii germani. 

"Pentru ca așa ceva să nu se mai repete!

Cei mai mari dușmani ai libertății și ai democrației, ai economiei de piață, ai capitalismului, ai bunăstării individuale, sunt cei care aplaudă autoritarismul.

Mai întâi, vorbim despre sulfuroșii aplaudaci ai Noii Stângi de tip corect politic, neomarxist, fluid sexual, deconstructivist identitar, ateu, anihilant al culturii, gata să deposedeze individul de dreptul de proprietate și de inițiativa privată și statele de suveranitate, în favoarea binomului Stat-Artefact Unional European-Corporații transnaționale.

Mai apoi, vorbim despre aplaudacii agresiunilor rusești, vorbim despre nostalgicii totalitarismelor național-comunistoide, securistoide și național-socialiste, despre acei nătângi bine ancorați în narațiunea panslavistă, panortodoxistă și în ereticul filetism, despre cei care aplaudă derapajele paternaliste de tip bolșevic, corupția endemica, naționalizarea mijloacelor de producție, servituțile de partid și de stat, întoarcerea la arhipelagul Gulag și la autoritatea genocidală a tancurilor Kremlinului și a tătucului popoarelor.  

Putin este vajnicul scelerat, asasin, reprezentant al celor din urmă.

Bruxelles-ul este execrabila, ipocrita și toxica portavoce a celor dintâi, cea care de zeci de ani se culcă în pat cu agresorul și este plătită cu mărinimie pentru serviciile de bordel politic de lux prestate, cu petrol și gaze naturale.  

Cele două ideologii de sorginte totalitară, liberticidă, au colaborat de fapt, copios, prin liderii lor, credincioși frăției de sânge ideologic dintre cele două mari pandemii antidemocratice.

Acum, Putin este, fără doar și poate, agresorul! Nu există niciun fel de argument valabil care să poată fi invocat în defavoarea acestei sumbre realități.

Dar, acest personaj dostoievskian, cu vădite trăsături sociopate, nostalgic kaghebist, revanșard imperialist, a fost hrănit în permanență de colaboraționismul, congruența ideologică și imbecilismul european, care i-au alimentat credința că poate să își pună în practică visul sulfuros al refacerii Uniunii Sovietice, pe mâna unui Occident debilizat.

Așa cum spunea profesorul Legutko, copresedintele ECR, (European Conservatives and Reformists) în plenul Parlamentului European,

"Putin a luat decizia (de a invada Ukraina – n.n), pentru că a fost încurajat de slăbiciunea Occidentului. Să fim sinceri: nu s-a gândit prea mult la liderii occidentali și asta se vede acum. Nu a ascuns acest lucru.

Și, într-un fel, era de așteptat, fiindcă a fost răsfățat de multă vreme de guvernele francez și german, de unele administrații americane, și de Comisia Europeană – care nu a putut și nu a fost dispusă să împiedice proiectele Nord Stream!

Acelor lideri și guverne occidentale care și-au asumat sarcina de a trata cu Rusia, în special politicienilor germani, dar nu numai lor, trebuie să le spunem astăzi: doamnelor și domnilor, ați dat-o in bară! Orice credibilitate a capacității voastre de leadeaship a dispărut!"

Ce este de făcut cu acest monstru, cu acest criminal de război, așadar? Și, nu în ultimul rând, cu această stare de concubinaj ruso-european nenorocit?  

Mai întâi de toate, Putin trebuie oprit!

Mai apoi, cei care l-au susținut trebuie trași la răspundere! Toți!

De la conglomeratul politic și militar-economic rus și până la politicienii și oamenii de afaceri occidentali, care acum sunt, vezi Doamne, mari critici ai sceleratului.

Si, finalmente, Occidentul, Uniunea Europeană, trebuie să își redefinească fundamental doctrina economică și politică față de Rusia. Iar aici, rolul conservatorilor și reformiștilor europeni și al republicanilor americani nu poate fi altul decât unul crucial!

Pentru că așa ceva, nu are voie să se mai repete!", subliniază Daniel Uncu într-o postare pe Facebook

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.