Putin nu ar fi declanșat invadarea genocidară a Ucrainei dacă nu ar fi susținut masiv de populația Rusiei. Aproximativ 100 de milioane de ruși aprobă și aplaudă CRIMELE săvârșite de Rusia în Ucraina. Asta e adevărata față a Rusiei


Putin nu ar fi declanșat invadarea genocidară a Ucrainei dacă nu ar fi susținut masiv de populația Rusiei. Aproximativ 100 de milioane de ruși aprobă și aplaudă CRIMELE săvârșite de Rusia în Ucraina. Asta e adevărata față a Rusiei

Putin nu ar fi declanșat invadarea criminală a Ucrainei dacă nu ar fi susținut masiv de populația Rusiei, avertizează scriitorul, teologul și traducătorul Cristian Bădiliță, pe Facebook, punctând faptul că, potrivit celor mai reținute estimări ale politologilor și sociologilor, 70% dintre ruși susțin crimele Rusiei din Ucraina. Ceea ce ar însemna aproape 100 de milioane de aplaudaci ai lui Putin și ai ororilor Kremlinului. Asta-i Rusia zilelor noastre. 

E indubitabil: cel puțin tot atât de mulți ruși ar susține, fiți convinși, și un eventual război genocidar declanșat de Rusia împotriva R.Moldova sau a României. 

Vă prezentăm comentariile lui Cristian Bădiliță: 

”Banditul de la Kremlin nu ar fi declanșat Apocalipsa dacă nu ar fi susținut MASIV de populația Rusiei. Dezinformare și manipulare, ok, dar cu intensul concurs al dezinformaților.

Generația mea a trăit acest scenariu, în aprilie-iunie 1990, cînd braaava tvr, condusă de ‹academicianul› theodorescu ciufulici, fie nu prezenta nimic din extraordinara Piață a Universității, fie ne prezenta ca pe niște golani. Iar populația nu venea să se informeze în Piață, nici măcar bucureștenii; prefera minciunile tvr. 

70% din populația rusă, estimează politologii cei mai reținuți, susțin invadarea criminală a Ucrainei. Aproape 100 milioane. Aceasta e realitatea. Iar majoritatea se declară ortodocși practicanți. Nu mai e nimic de adăugat”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.