Se întoarce Natașa Morari, agenta rușilor travestită în ”jurnalistă”. Tipesa se asociază cu toată mizeria și putregaiul Rusiei din R.Moldova


Se întoarce Natașa Morari, agenta rușilor travestită în ”jurnalistă”. Tipesa se asociază cu toată mizeria și putregaiul Rusiei din R.Moldova

Cât noi asistăm neputincios la ce se întâmplă în Ucraina, instrumentul de propagandă al Kremlinului și cea care spală toți marii hoți de păcate, Natașa, se întoarce. Cu cât zel Natașa alerga prin pușcării și spăla imaginea lui Filat și Platon. Cu cât zel spăla imaginea tradătorului Bolboceanu care, de facto, a dat informații Ambasadei Federației Ruse. 

Mulți preafericiți îi salută come back-ul. Nu știu, a primit o nouă misiune sau trebuie să ridice cumva ratingul murat a cuiva? Nu contează. Oricum tipa asta se asociază cu toată mizeria și putregaiul ”elitei” moldovenești.

CITEȘTE și EXCLUSIV: FSB și GRU o reactivează pe agenta Natalia Morari în peisajul așa-zis mediatic al R.Moldova. Ce misiuni are concubina lui Platon

Mie doar îmi rămâne să zâmbesc ironic, pentru că mi se face silă atunci când văd atâta ipocrizie și cât de slab de minte sunt mulți moldoveni. Moldovenii vor schimbări, dar cu aceeași oameni. Moldovenii se luptă cu ”corupția”, dar dau mită. Moldovenii vor să fie salvați de Superman sau Batman. Să vă dau o veste: aceștia sunt personaje inventate. Și cel mai interesant, moldovenii adoră fel de fel de hoți, mediocri și curve și se plâng că lucrurile stau prost în țară.

Motivul esențial pentru care nu am nici mai mică dorință să mă întorc în poligonul rusesc pentru experimente de pe Bâc, este numărul de ipocriți și slabi de minte pe m². ”Mulți, dar proști”, spunea Lăpușneanu. Lucru valabil în Raspublica de pe Bâc și în secolul al XXI-lea.

Mă scuzați că sunt atât de directă, dar dreptatea nu a fost niciodată dulce.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.