Rusia nu crede în Dumnezeu. Rusia crede în genocid. Crimele nu pot avea niciodată nimic creștin


Rusia nu crede în Dumnezeu. Rusia crede în genocid. Crimele nu pot avea niciodată nimic creștin

Propaganda rusă a încercat să ni-l prezinte pe Vladimir Putin ca un mare creștin. Nimic mai fals. Crimele nu pot avea niciodată nimic creștin. 

Ceea ce s-a întâmplat în zilele Paștelui Ortodox a fost fără precedent în istoria Europei creștine. În Vinerea Mare, agențiile de presă au prezentat imagini cu jihadiștii ceceni care se pregăteau de „război sfânt” împotriva creștinilor din Mariupol. Totul a culminat în Noaptea Sfântă de Paște, când rachetele armatei ruse au lovit obiective civile din Ucraina. 

De la începutul acestei invazii genocidare, zeci de biserici au fost lovite de artileria rusă. De la începutul invaziei, zeci de mii de creștini au fost uciși sau răniți de bombele lui Putin. De la începutul invaziei, milioane de creștini și-au părăsit casele pentru a se refugia din calea bombelor lui Putin. 

Vladimir Putin spune că rușii și ucrainenii sunt două popoare înrudite. Vladimir Putin spune că ucrainenii sunt frații rușilor. Păi așa se poartă Vladimir Putin cu fratele lui? Îi bombardează bisericile? Îi bombardează spitalele? Îi bombardează maternitățile? Îi bombardează școlile? Îi violează mamele, surorile și copiii? Îl ucide? 

Regimul de la Moscova nu are absolut nimic de-a face cu Dumnezeu. 

Din păcate, ierarhia religioasă de la Moscova se subordonează în totalitate factorului politic. Tocmai de aceea, biserica rusă a ajuns să promoveze filetismul, tocmai de aceea puterea politică de la Kremlin a ajuns să se folosească obscen, perfid și mincinos de simbolistica religioasă în scopuri criminale!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.