Continuă șirul morților misterioase în Rusia. Un alt manager de la Gazprom a decedat în urma unui ”accident”: ”A căzut de pe stâncă”


Continuă șirul morților misterioase în Rusia. Un alt manager de la Gazprom a decedat în urma unui ”accident”: ”A căzut de pe stâncă”

Continuă şirul morților misterioase în Rusia. În ultimele 3 luni nu mai puțin de 6 oligarhi au murit în condiții neclare. Acestora li se adaugă un nou nume. Potrivit Timpul.md, Andrei Krukovski, directorul staţiunii de schi a gigantului rus Gazprom, a murit „căzând de pe o stâncă”. Straniul accident s-a întâmplat la Soci, staţiunea preferată a lui Vladimir Putin.

Anunţul a fost făcut de presă, subliniind că episodul este considerat un accident, dar site-ul polonez Onet aminteşte un adevăr ce nu trebuie trecut sub tăcere: mai mulţi manageri legaţi de Gazprom sau de Kremlin au murit tragic în ultima vreme, circumstanțele stârnind numeroase și legitime semne de întrebare.

De notat că nu mai puţin de 6 oligarhi ruşi au murit în ultimele 3 luni în condiţii neclare. Mulţi era conectaţi la Gazprom, gigantul energetic rus de stat, controlat draconic de FSB-GRU.

De altfel, lichidarea fizică a personajelor indezirabile reprezintă o practică devenită ”tradițională” în Rusia.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.