Puterea de la Chișinău se încăpățânează să-i asigure infractorului rusofil Dodon pază de corp, mașină de serviciu, asistență medicală gratuită și alte asemenea. Asta în timp ce Dodon comite cele mai abjecte provocări rusești


Puterea de la Chișinău se încăpățânează să-i asigure infractorului rusofil Dodon pază de corp, mașină de serviciu, asistență medicală gratuită și alte asemenea. Asta în timp ce Dodon comite cele mai abjecte provocări rusești

În loc să răspundă în instanță pentru schemele de corupție pe care le-a patronat ani la rândul, împreună cu anturajul său PSRM-ist și cu alți infractori ai Rusiei criminale, puterea de la Chișinău îi aigură în continuare lui Igor Dodon pază de corp, mașină de serviciu, asistență medicală gratuită, tratament balneo-sanatorial gratuit, imunitate diplomatică și alte asemenea

Asta în timp ce același Dodon comite cele mai mizerabile provocări rusești, aplaudând războiul din Ucraina și purtând simboluri interzise doar de ochii lumii de o ”lege” care nu e pusă în aplicare.  

Fost diplomat și ex-ambasador al Basarabiei la București, diplomatul de carieră Iurie Reniță comentează acid, pe Facebook, aceste aspecte puțin spus scandaloase:  

”Nu e suficient că scuipă sfidător și cu aroganță în legile statului, dar cel mai corupt și antinațional președinte beneficiază în continuare de pază de stat, mașină de serviciu, asistență medicală gratuită, tratament balneo-sanatorial gratuit, imunitate diplomatică etc. 

Bravo PAS, asigurați-i în continuare lui Dodon și Greceanâi pază de corp, inclusiv de 9 Mai, nu cumva să se găsească cineva să-i smulgă din piept ‹lentocika› Sf. Gheorghe, iar ei vor ignora legile, cum au făcut-o demonstrativ și astăzi (în imaginea de mai sus vedeți protagoniștii cu ‹lentocikă›, iar în spate, încercuit cu roșu, paza de corp, chiar dacă sunt înconjurați doar de ortacii socialisto-komuniști!”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.