Aplaudac profesionist al vechii și noii Securități, bugetivorul Hodor spală serviciile secrete și se gudură pe lângă Iohannis. Individul insistă că pachetul de legi privind securitatea națională NU ar exista și acuză G4media că ar face o ”diversiune”


Aplaudac profesionist al vechii și noii Securități, bugetivorul Hodor spală serviciile secrete și se gudură pe lângă Iohannis. Individul insistă că pachetul de legi privind securitatea națională NU ar exista și acuză G4media că ar face o ”diversiune”

Spălător profesionist al vechii și noii Securități, bugetivorul Mădălin Hodor nu e deloc deranjat de totalitarismele pe care serviciile secrete vor să le impună prin intermediul pachetului de 10 legi privind securitatea națională. Dimpotrivă.

Fără pic de simț critic (nu mai vorbim de bun simț) și logică elementară, așa cum de altfel citește și dosarele Securității, deturnându-le împotriva victimelor, Hodor repetă papagalicește, pe Facebook, tot ce a debitat președintele Klaus Iohannis, concluzionând că proiectele alea de lege nici măcar n-ar exista!

Imaginați-vă asta, totul era o minciună, o caterincă ieftină! Stați liniștiți și noapte bună.

De vină ar fi presa (atac direct la colegii de la G4media), care ar face o ”diversiune”, sărmanele servicii secrete fiind doar niște victime inocente, insinuează Mădălin Hodor, fără a prezenta altceva decât părerile lui Iohannis și ducând pupinfundismul la un alt nivel. De remarcat că individul se descarcă securistic împotriva jurnaliștilor și a surselor, pe care, la fel de securistic (și pe alocuri freudian), le numește ”scurgeri”. Nu toți suntem tu, măi băiatule! 

CITEȘTE și România, stat securistic: Iohannis, PNL și PSD se pregătesc să impună oficial dictatura Securității. Securiștii lui Iohannis sunt avansați în gradul de generali în mod clasificat, sub umbrela ”secretului de stat”

Așadar, Hodor e beștelit că presa independentă scrie despre totalitarismele pe care serviciile și politrucii lor vor să le bage cu japca în legile securității naționale, folosind contextul generat de războiul Rusiei din Ucraina. Asta fiindcă nu-s de ajuns doar securiștii și politrucii lor, mai e nevoie și de influencerii lor îndopați cu bani publici, uneori aduși cu rata de foarte departe, din fundul țării, ca să stea smirnă în fața gherțoilor din sistem. Să te deranjeze că presa scrie despre așa ceva, ăsta da securism, măi băieți-și-fete!

Dar și oportunism de cea mai joasă speță. Alunecosul Hodor a văzut că Iohannis a distrus IICCMER, impunând șefi la fel de pafariști și incompetenți ca el, așa că și-a făcut un calcul simplu: cu cât se gudură mai mult pe lângă Cotroceni și sistem, în special pe lângă interfața sa așa-zisă liberală, cu atât are mai multe șanse să primească o funcție relevantă (poate chiar șefia CNSAS) și bani publici căcălău. 

Altminteri, bazându-se numai și numai pe valoarea lui profesională – certificată prin înjurăturile alocate victimelor de la Pitești și prin poziții filosovietice și securistice în scopul deformării și falsificării istoriei recente –, numitul Mădălin Hodor n-ar putea să se angajeze nici măcar rupător de bilete la Muzeul de Istorie din Piatra Neamț, o instituție de altfel respectabilă.  

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.