Rusofilul Ivan Ceban să se ducă la Bucea și să condamne public genocidul săvârșit de Rusia. Ceban este inventat de FSB-GRU și e trimis la produs în România. Serviciile secrete ar trebui să-i ia la întrebări pe toți primarii mioritici care îl sponsorizează și-l ajută pe românofobul Moscovei


Rusofilul Ivan Ceban să se ducă la Bucea și să condamne public genocidul săvârșit de Rusia. Ceban este inventat de FSB-GRU și e trimis la produs în România. Serviciile secrete ar trebui să-i ia la întrebări pe toți primarii mioritici care îl sponsorizează și-l ajută pe românofobul Moscovei

Fostul ministru și deputat Anatol Șalaru îl îndeamnă pe primarul rusofil al Chișinăului – Ivan Ceban – să se ducă degrabă la Kiev, la Bucea, Irpeni și Hostomel, unde să condamne fățiș, în văzul și auzul tuturor, genocidul săvârșit de trupele rusești cotropitoare, fiindcă altminteri nimeni nu va crede că și-ar fi schimbat năravul de politruc cotrolat și consiliat de Kremlin.  

Aceasta în condițiile în care, Ivan Ceban – românofob virulent timp de ani și ani de zile – se încăpățânează să tot vină în România, la produs și la cerșit pe lângă primarii mioritici, pe care-i păcălește că ar fi ”român” în cuget și-n simțiri. 

Amintim că acest Ceban a aranjat, în complicitate cu Chicu și Dodon, ca ajutoarele trimise necondiționat de România să fie ”primite” sub podul de la Telecentru, într-o periferie sordidă. Același Ivan Ceban a apărut în fotografii alături de agenții FSB/GRU trimiși de la Moscova ca să-i consilieze pe Dodon și pe apropiații acestuia. În momentul de față, Ceban este principalul pion politic al Rusiei din R.Moldova.

Primarii din România care îl susțin și îl ajută pe Ceban fac jocurile Rusiei imperiale în dauna României și a Basarabiei (adică tot România). 

Ceban caută bani și imagine pentru a câștiga din nou Primăria Chișinăului. E trimis aici de FSB-GRU ca să mintă că ar fi ”român” și mare iubitor de România. Serviciile secrete ar trebui să îi ia la întrebări pe toți politrucii autohtoni care îl ajută cu bani și promovare pe omul Kremlinului. Eventual să-l și interzică pe teritoriul României. 

Vă prezentăm avertismentul lui Anatol Șalaru:

”Ivan Ceban vrea să-și facă imagine de primar pro-european, pro-român, face vizite pe la primarii din România, cerșește bani la greu de la toți și speră că asta îl va ajuta să se spele de imaginea de socialist pro-rus. 

Ivane, doar o vizita la Kiev, Bucea, Irpeni și Hostomel și condamnarea războiului declanșat de criminalul Putin și a crimelor comise de armata rusă împotriva ucrainenilor îți vor spală un pic imaginea. Cu condiția să îți permită șefii de la Moscova”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.