Biserica teroristă și FSB-istă a Rusiei organizează concursuri de tras cu pușca-automată și de aruncat grenade. Câștigătorii au primit titlul de ”Sfinți Războinici”


Biserica teroristă și FSB-istă a Rusiei organizează concursuri de tras cu pușca-automată și de aruncat grenade. Câștigătorii au primit titlul de ”Sfinți Războinici”

În Rusia, preoți ai așa-zisei Biserici Ortodoxe Ruse – care e, în fapt, o pârghie FSB-istă supusă Kremlinului – au organizat, la Vladimir, un concurs de asamblare cu puști automate și de aruncare a grenadelor. Câștigătorii au primit titlul de "Sfinții Războinici".

Potrivit site-ului oficial al eparhiei, la competiția "sportiv-patriotică" au participat forțele speciale și reprezentanți ai Academiei Serviciului Federal de Penitenciare din Rusia. La bâlciul propagandistic au fost prezenți și tineri. În total 19 echipe din diferite orașe ale diecezei au participat la concurs. Se remarcă faptul că studenții de la Institutul Serviciului Penitenciar și Forțele Speciale au venit la stadion pentru a-i susține pe ,,sportivi”.

Participanții s-au întrecut în curse de ștafetă, asamblarea și dezasamblarea puștilor și automatelor, aruncarea grenadelor, tracțiuni etc. ROC a descris competiția drept una “intelectuală" în care tinerii și-ar fi testat cunoștințele despre istoria Patriei și a Bisericii.

Câștigătorii concursului au primit certificate la restaurantele fast-food, a precizat ROC.

După cum a relatat OBOZREVATEL, Patriarhul Ecumenic Bartolomeu a declarat anterior că șeful Patriarhiei Moscovei, Kyrill, ar fi trebuit să se pronunțe împotriva președintelui țării agresoare, Vladimir Putin, dar în schimb a susținut agresiunea împotriva Ucrainei.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.