VIDEO. Senatorul Bob de la USR i-a spart capul unui inspector bancar. Politicianul și-a recunoscut gestul și s-a autosuspendat din partid


VIDEO. Senatorul Bob de la USR i-a spart capul unui inspector bancar. Politicianul și-a recunoscut gestul și s-a autosuspendat din partid

În urma apariției unei filmări în spațiul public care îl surprinde lovind o persoană, senatorul USR de Sălaj Marius Virgil Bob a admis public incidentul, precizând că regretă „reacția nervoasă necontrolată” și că se autosuspendă din partid. 

Incidentul ar fi avut loc, week-endul trecut, la o petrecere privată, iar victima, care s-a ales cu capul spart, a depus plângere penală împotriva politicianului.

„Am avut în weekend, o altercație, cu un bărbat la un eveniment privat. Acest bărbat m-a provocat și am avut o reacție nervoasă necontrolată pe care o regret. Îmi pare rău pentru această altercație și voi colabora cu poliția pentru stabilirea circumstanțelor incidentului. Există mai mulți martori care pot atesta ca omul m-a provocat, dar asta nu este o justificare. Regret ce s-a întâmplat și am decis să mă autosuspend din partid”, scrie senatorul USR Virgil Marius Bob pe pagina sa Facebook.

Potrivit siteului stiripesurse care a publicat filmarea incidentului violent, senatorul a lovit atât de puternic încât i-ar fi spart capul persoane agresate care ar fi un inspector bancar. Victima ar fi depus plângere penală împotriva agresorului.


 

Virgil Bob, 52 de ani, este senator USR de Sălaj, la primul mandat, ajungând în Parlament la începutul acestui an, după ce fostul senator Cosmin Cristian Viașu a încetat din viață. De profesie jurist, senatorul Bob a fost anterior consilier local din partea USR în orașul Șimleu Silvaniei. Activitatea lui politică este modestă, cu zero inițiative legislative și declarații politice, 7 luări de cuvânt în plen (în 308 ședințe) și 535 de voturi electronice (din 1.044 de voturi), arată digi24.ro. 

Virgil Bob a participat și la concursul X Factor, unde a cântat o melodie compusă de el, „Nu mai beau”, care a fost apreciată de juriu. VIDEO mai jos



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.