Securiștii care mimează așa-zisa ”societate civilă”. Cine lucrează pentru Sistem e împotriva lui Dumnezeu și a semenilor săi


Securiștii care mimează așa-zisa ”societate civilă”. Cine lucrează pentru Sistem e împotriva lui Dumnezeu și a semenilor săi

Acum patru-cinci ani când criticam alături de colegii din Liga Studenților ce făcea PSD cu legile justiţiei eram atacat de așa-ziși „patrioți”, „naționaliști”, „conservatori”, „oameni de dreapta” că aș fi șorosit, sexomarxist, usr-ist, securist, mutant, acuzat că sunt copilul din flori al lui Cioloș, că vreau să extermin generațiile anterioare și că aș fi fost crescut de servicii ca să fiu stângist sub acoperire de dreapta. Delir total! 

Astăzi văd cum diverși așa-ziși „patrioți”, „naționaliști”, „conservatori”, „oameni de dreapta” critică legile justiției trecute deunăzi prin Parlament - pe care evident că eu nu le susțin. 

În logica acestor reprezentanți ai „societății în civil”atunci nu trebuiau criticate, acum da. Alții, tot „în civil” care le criticau atunci, le apără cu frenezie acum. Hmmm... cine îi mai înțelege? 

Miza: monopolizarea discursului public pe anumite teme. 

Acum sunt „agentul Bruxelles-ului” pentru că nu am ieșit să le critic ca acum 4-5 ani. Na, mă scuzați că sunt civil, că nu mai am timpul de acum cinci ani, că am familie și responsabilități personale, că trebuie să fac cercetare, să îmi văd de studii și de doctorat și că în puținul meu timp liber mă implic civic cât pot! 

„Activiștii civici” care au timp toată ziua să publice și să comenteze pe facebook sau să facă diverse lucruri sunt plătiți să o facă. Frumos și transparent ar fi bine să și zică cine o face, dar nu o să o facă pentru că lumea după va ieși în stradă împotriva statului capturat de băieții cu epoleți. 

Spre deosebire de voi, securiști nenorociți care mimați societatea civilă, eu nu am bugete de operații speciale și nici pensie specială. Însă am credința că oamenii liberi din această țară vor face ca puterea voastră de a mima viața cetății să apună, iar teatrul vostru ieftin să fie vădit, că nu vă mai rabdă pământul! 

Cine lucrază pentru Sistem este împotriva lui Dumnezeu și a semenilor săi. Cine își dăruiește cu adevărat inima lui Dumnezeu și semenilor săi nu are cum să își dăruiască sufletul Sistemului, minciunii și întunericului.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.