VIDEO. Un deputat din partidul lui Putin lovește cu mașina un copil, trecând peste el, și îl abandonează grav rănit la locul accidentului


VIDEO. Un deputat din partidul lui Putin lovește cu mașina un copil, trecând peste el, și îl abandonează grav rănit la locul accidentului

Deputatul Serghei Mamontov, din partidul Rusia Unită, partidul controlat de tiranul Vladimir Putin, a accidentat grav, în regiunea Novosibirsk, un copil în vârstă de șase ani cu autoturismul pe care îl conducea. 

După ce a trecut cu vehiculul peste victimă, parlamentarul a coborât, a schimbat câteva vorbe cu copilul care se zvârcolea pe caldarâm, și-a curățat capota de urme și a plecat de la locul faptei, fără a apela măcar serviciul de ambulanță. Toată scena a fost surprinsă de camerele de luat vederi montate în zonă. VIDEO la finalul textului.

Ulterior, lidera regională a formațiunii Rusia Unită din Novosibirsk, Iulia Șveț, a declarat că Serghei Mamontov va fi demis din partid pentru că „fapta sa a produs doar uluire și dezgust”. Ea a mai spus că parlamentarii din consiliul raional se vor asigura că băiatul și familia sa vor beneficia de sprijinul necesar.

Băiețelul, născut în 2016, a ajuns la spital cu șoldul rupt și fractură craniană.



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.