Apel pentru cei tineri: înnobilați-vă viața cu Idealul Unirii și reîntregiți-vă Țara! România vă așteaptă


Apel pentru cei tineri: înnobilați-vă viața cu Idealul Unirii și reîntregiți-vă Țara! România vă așteaptă

Unirea porneşte din suflet, din convingere, din voinţa colectivă de a face dreptate Basarabiei noastre natale. Fraţii din dreapta Prutului ne aşteaptă Acasă din august 1944, dar decizia finală rămâne după noi, cei din actuala R. Moldova. Iar aici, cuvântul decisiv ar trebui să-l aibă generaţiile tinere, fiindcă e nedrept să ai suficientă libertate în alegere şi să aştepţi ca Moscova să-ţi hotărască soarta sau să vină alţii să-ţi facă Unirea.

Generaţiile noastre au participat conştient şi au contribuit enorm, împreună cu popoarele asuprite, la prăbuşirea Uniunii Sovietice. În condiţii de teroare, de ameninţări neîntrerupte din partea Moscovei, am adus acasă Limba Română, Alfabetul Latin, Tricolorul românesc, Imnul "Deşteaptă-te, române!", iar pentru a ne rupe juridic de la Imperiul Răului am votat Declaraţia de Independenţă, ca un ultim pas înainte de Unire. Însă Rusia şovină şi imperială a declanşat războiul împotriva noastră în anul 1992, ca să nu ducem până la capăt cea mai frumoasă operă a Mişcării de Eliberare Naţională şi Renaştere Românească - Unirea. Rusia agresoare a oprit cu tancurile Reîntregirea Neamului Românesc în 1992, încetinind procesul unificării poporului român, însă neputând să-l curme definitiv.

Îndemnul meu către cei tineri este să vă înnobilaţi viaţa cu Idealul Unirii, ideal pentru care au luptat buneii şi părinţii voştri. Este vital să luptaţi pentru viitorul vostru, să vă mobilizaţi exemplar şi să formaţi Generaţia Unirii. Singura şansă să aveţi viitor este doar în cadrul României reîntregite şi Europei unite! Timpul este foarte favorabil să puneţi capăt agoniei de peste un sfert de veac şi să deveniţi stăpâni în Ţara voastră adevărată -- ROMÂNIA. 

Nu aşteptaţi să vă facă dreptate mancurţii, trădătorii şi duşmanii! Nu aşteptaţi milă şi pomene de la Kremlin sau Berlin! Învăţaţi-vă să luptaţi pentru o cauză nobilă! Nu lăsaţi Unirea pentru o altă generaţie! Istoria e de partea voastră! Reîntregiţi-vă Ţara! România-Mamă vă aşteaptă!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.