ALERTĂ! FOTO: R.Moldova – ținta unui nou ATAC cu rachetă! De data asta a fost lovită localitatea Briceni din nordul țării


ALERTĂ! FOTO: R.Moldova – ținta unui nou ATAC cu rachetă! De data asta a fost lovită localitatea Briceni din nordul țării

În urmă cu puțin timp, în apropierea orașului Briceni, într-o livadă, a fost descoperită o rachetă. Obiectul exploziv a fost găsit de o patrulă a poliției de frontieră, care din cauza bombardamentelor rusești de astăzi, și-au intensificat gradul de atenție, transmite unimedia.info. Nu știm încă exact, dar nu e deloc exclus ca proiectilul să fie unul rusesc.

„În urmă cu puțin timp,  în apropierea orașului Briceni, într-o livadă, a fost descoperită o rachetă. Obiectul exploziv a fost descoperit de o patrulă a poliției de frontieră, care din cauza bombardamentelor rusești de astăzi, și-au intensificat gradul de atenție. În conformitate cu planurile de acțiune ale MAI, poliția de frontieră a intensificat patrulele și a ridicat gradul de atenție în zona comisariatelor Briceni și Ocnița”, transmit reprezentanții MAI.

 

În conformitate cu planurile de acțiune ale MAI, poliția de frontieră a intensificat patrulele și a ridicat gradul de atenție în zona comisariatelor Briceni și Ocnița.

În acest moment, zona în care a fost descoperită racheta a fost izolată de patrule ale poliției și poliției de frontieră.

La fața locului sunt așteptate serviciile specializate ale Ministerului de Interne, Bombteh și IGSU.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.