Dezvăluiri: Guvernul SUA a conlucrat cu Twitter ca să CENZUREZE informația că imunitatea obținută prin infectarea cu SARSCOV2 e mult mai puternică decât cea obținută prin vaccinare


  • ACP
  • Jan 10, 2023 20:40
  • 1131
Dezvăluiri: Guvernul SUA a conlucrat cu Twitter ca să CENZUREZE informația că imunitatea obținută prin infectarea cu SARSCOV2 e mult mai puternică decât cea obținută prin vaccinare

Ultimele dezvăluiri privind cenzura pe rețeaua Twitter arată că pe 27 august 2021, dr. Scott Gottlieb, membru al consiliului de conducere Pfizer și fost șef al Administrației SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA), i-a trimis un e-mail unei persoane cu funcție de top în biroul de Washington al Twitter, în care îi semnalează un tweet ce indica faptul că imunitatea naturală este mai eficientă decât imunitatea la vaccin, pentru a fi cenzurat. 

În acel tweet medicul pediatru Brett Giroir, care a servit o perioadă în administrația Trump, a spus că „acum este clar că imunitatea naturală la #COVID19 este superioară imunității la #vaccin, cu mult mai mult. Nu există nicio justificare științifică pentru a dovedi că trebuie #vax dacă o persoană a avut o infecție anterioară”.

„Directorul Centrului pentru Controlul Bolilor și președintele SUA trebuie să urmărească știința. Dacă nu există o infecție anterioară (cu COVID19), vaccinează-te”, mai spunea Giroir în postarea sa publică ce i-a fost etichetată ca „înșelătoare”, iar capacitatea de a o aprecia sau de a o distribui a fost dezactivată, după sesizarea făcută de dr. Scott Gottlieb către Twitter. 

Acest tweet a fost însă preluat ca o captură de ecran de către jurnalistul Alex Berenson și distribuit, ceea ce a făcut ca și contul său să devină țintă a cenzurii. Gottlieb a spus în acel e-mail, în care a reclamat postarea medicului Giroir, că „acesta este genul de lucruri care sunt corozive - aici el (pediatrul Brett Giroir) trage o concluzie radicală dintr-un singur studiu retrospectiv din Israel, care nu a fost revizuit de colegi, dar acest tweet va ajunge să devină viral și să apară la știri”.

Alex Berenson, care a relatat toate aceste fapte, susține că motivația oficialului companiei Pfizer, Scott Gottlieb, pentru eliminarea tweet-ului, a fost financiară. 

„Twitter este cea mai importantă platformă pentru jurnalism de pe pământ, motiv pentru care guvernele și companiile sunt atât de disperate să o cenzureze”, a scris Berenson pe Twitter. 

Contul de Twitter al lui Berenson a fost suspendat pe termen nelimitat la câteva zile după mesajul lui Gottlieb, iar el a reușit să-l recupereze abia în iulie 2022, după o lungă bătălie judiciară – sursa AICI

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.