Fostul poet Mircea Dinescu, recital putinist morbid la PrimaTV. Dinescu îl citează papagalicește pe Putin, fără pic de rușine și logică, decretând că Ucraina nu ar avea dreptul să existe


Fostul poet Mircea Dinescu, recital putinist morbid la PrimaTV. Dinescu îl citează papagalicește pe Putin, fără pic de rușine și logică, decretând că Ucraina nu ar avea dreptul să existe

Fost inspector școlar și membru fondator al Cenaclului ”Ia Și Scrie”, Nina Gonța taxează cu aciditate, pe Facebook, cel mai recent delir putinistoid al fostului poet Mircea Dinescu, prestat la PrimaTV: 

”Mircea Dinescu la Prima TV... Invitat într-o emisiune, să facă previziuni în legătură cu războiul din Ucraina, cu viitorul Rusiei, României etc.

A încurcat pe Hrușciov cu Brejnev, pe Nixon cu Bush, a spus că Rusia Kieveană nu era a tuturor slavilor de răsărit, ci numai a rușilor, deşi ducatul Moscovia a apărut mult mai târziu (după retragerea tătaro-mongolilor), a spus că Ucraina e un stat artificial etc. Aproape că-l repeta pe PuZin în ziua invaziei lui în Ucraina - 24 februarie anul trecut. 

N-am mai avut răbdare să-l ascult! Am închis.

Ne mai mirăm de câtă lume iubitoare de putinism şi rătăcită prin istorie avem, daca ăştia sunt formatorii de opinie în România?!

Mircea Dinescu mai bine ar face ţuică şi vinegret, ar pârli porcul la moşia lui de la malul Dunârii... ‹acompaniat› de lăutari... decât să-i diminueze păcatele unui criminal ca PuZin”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.