Kremlinul încearcă resuscitarea inculpatului Dodon


Kremlinul încearcă resuscitarea inculpatului Dodon

Tentativele FSB-iștilor de la așa-zisul “departament moldovenesc” (generalul Dmitrii Miliutin, subalternul acestuia, Valerii Soloha ș.a.m.d.) a administrației prezidențiale de la Kremlin de a resuscita cadavrul politic al inculpatului Dodon nu mai au sorți de izbândă, mai degrabă acestea fiind acțiuni disperate de a-și menține la Chișinău influența totală de altă dată. 

Oricât de multe note informative secrete i-ar scrie kuliokarul Dodon criminalului Putin, soarta primului este deja pecetluită, iar pe cel de-al doilea îl așteaptă cu nerăbdare Haga. Nu-l mai ajută pe "marele mucenic" nici faptul că în acest an nu a mai dus butoaie de vin, icoane, covoare și merinde călugărilor ruși de pe muntele Athos, precum era obligat să o facă anterior.

Cel mai antinațional și cel mai corupt ex-președinte al Republicii Moldova poate fi ales președinte, secretar executiv, secretar general, comandant suprem etc. de către unica instituție abilitată să o facă – mai exact, cea de pe strada Alexandru Bernardazzi nr. 3 din Chișinău (detalii AICI), iar alegătorii acestuia pot fi doar numeroșii corupți și trădători psrm-iști de acasă, de prin Bahamas și de prin kulioacele lui Plahotniuc.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.