Cum de e posibilă rușinea ca unii români să susțină Rusia, cel mai criminal stat din istorie, care i-a genocidat pe români în fel și chip? Istoricul Gică Manolea explică această abominație, pornind de la AMNEZIA despre care avertiza regretatul Paul Goma


Cum de e posibilă rușinea ca unii români să susțină Rusia, cel mai criminal stat din istorie, care i-a genocidat pe români în fel și chip? Istoricul Gică Manolea explică această abominație, pornind de la AMNEZIA despre care avertiza regretatul Paul Goma

Alături de aplaudacii fățiși ai Rusiei genocidare, toți așa-zișii ”obiectivi”, ”pacifiști” și fanatici ai așa-zisei ”neutralități” sunt, fie că o înțeleg, fie că nu, din considerente de IQ redus, indivizi și individe cărora nu le pasă de poporul român, genocidat în fel și chip, continuu, în istorie de către Rusia imperială. Toți acești rătăciți ai sorții sunt, punctează profesorul Gică Manole, istoric și autor de studii esențiale, culpabili de ”trădare și prostie, ambele criminale”

Cum de sunt posibile toate aceste lepădături care fac bale la gură din dragoste față de cel mai criminal stat din istorie, totodată afișând îngălarea că ar fi ajuns la o înțelegere ”superioară”? Analizând această situație rușinoasă, Gică Manole avertizează, pe Facebook, că regretatul opozant Paul Goma a avut dreptate până la cea din urmă consecință în toate susținerile pe care le-a făcut în ”Amnezia la români”, unul dintre textele sale fundamentale. 

Și totuși, să fie numai amnezia de vină? Nu!, răspunde Manole, ci și o cumplită degenerare de factură morală, care a început în momentul fatidic în care tancurile sovietice au ocupat și au dezmembrat România.

E vorba de un chip hidos al reeducării, am adăuga noi. În cele ce urmează vă prezentăm concluziile istoricului Gică Manole:  

”O vedeți (se referă la coperta cărții lui Paul Goma – n. red.)?? Nu s-a înșelat o clipă regretatul Paul Goma... O clipă… Uitarea ca formă gravă a renunțării definitive la tot. A alienarii… Și… cunoaștere, și conștiință, și drepturi, și scuipați pe eroi și mormintele lor…

Cum.pot fi apreciați acei indivizi care nu au nicio compătimire pentru poporul român, genocidat în fel și chip, continuu, în istorie de către Rusia imperială, criminală și hoața de pământuri străine, dar fac bale la gură din dragoste față de cel mai criminal stat din istorie, aceeași Rusie?

Amnezie doar?

(Gică Manole, istoric, profesor și autor de studii)

Nu cred... Trădare și prostie, ambele criminale. Și o răutate degradantă… Cum e posibil să-ți urăști propriul popor? Să ignori morții săi nevinovați? Și să glorifici Marele Asasin de popoare? Așadar nu doar Amnezie, ci o formă gravă de degenerare morală. Și de ticăloșie Cosmică.

Vai, Ție, popor român, cu așa iubitori de TINE!!!”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.