Daniel Uncu face radiografia AUR: "Un borș ideologic fetid, care se contrazice năucitor pe sine! E vârât pe gâtul unui segment de piață electorală de grupări informative via PSD!"


Daniel Uncu face radiografia AUR: "Un borș ideologic fetid, care se contrazice năucitor pe sine! E vârât pe gâtul unui segment de piață electorală de grupări informative via PSD!"

Vicepreședintele partidului Alternativa Dreaptă, Daniel Uncu, face radiografia ideologică a partidului AUR și atrage atenția că este vorba despre "un melanj scârbos cu iz de trădare națională" ce este vârât unui segment de electorat de către anumite "grupări informative" de sorginte FSN-istă, actualmente PSD-istă. 

Totodată, Daniel Uncu atrage atenția că AUR se află de fapt pe contrasensul valorilor pe care pretinde că le reprezintă, întrucât acestea sunt contrare liniilor pro-Moscova adoptate de partid. 

"O precizare...  

Auriștii sunt o combinație sulfuroasă între național-comunism, misticism ortodoxist filetist de extracție legionară și dughinism panslavist. O mizerie populistă înfiorătoare, care nu are nicio tangența cu Dreapta, cu piața liberă, cu autoritatea sacrosanctă a proprietății private, cu interesul național, cu Credința Creștină.  

Un borș ideologic fetid, care se contrazice năucitor pe sine, perorând sulfuros despre națiune, patrie, popor și Dumnezeu, în timp ce are un lider confirmat public, din trei surse de prim rang, ca fiind în legătură cu serviciile secrete rusești.

'Iubire de patrie' și 'apărarea interesului național', carevasăzică, pe mâna violatorului militar psihopat de la Kremlin și a instigatorului și binecuvântatorului Kiril întru uciderea creștinilor ortodocși ucraineni și războiului hibrid împotriva creștinilor moldoveni de dincolo de Prut.  

Întregul melanj scârbos, cu iz de trădare națională (dacă ar fi să citim cu atenție Codul Penal, art. 394-412!), este vârât pe gâtul unui segment de piață electorală augmentat în PRM, în anii '90, de către anumite grupări informative, via FSN-PSDR, iar acum de către alte (!?) grupări informative similare, prin intermediul acestui artefact aurist - altă invenție comunistoidă, via PSD", precizează Daniel Uncu într-o postare pe Facebook. 

Sursa foto Simion&Dîncu: Gândul

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.