DOCUMENTE Feriți-vă de escrocul Nicu Mogoș și de firma NCS HOUSE MAKING SRL. Culisele unei escrocherii


DOCUMENTE Feriți-vă de escrocul Nicu Mogoș și de firma NCS HOUSE MAKING SRL. Culisele unei escrocherii

Podul.ro vă avertizează cu privire la țepele pe care le dă un escroc fără scrupule. Mai exact, e vorba despre numitul Nicu Mogoș (foto sus), reprezentant al firmei NCS HOUSE MAKING SRL din București.

Această firmă de apartament se ocupă, potrivit documentării noastre, cu comercializarea diverselor meteriale de construcții.

Pe 9 iunie, anul curent, Nicu Mogoș i-a vândut Olimpiei Cucu, de loc din București, materiale de construcții în valoare de 22430.00 lei, fapt probat cu factura și ordinul de plată prezentate mai jos, cât și cu extrasul de cont aferent. 

 

Deși cumpărate, materialele de construcții nu au mai ajuns niciodată la doamna Olimpia Cucu. Când l-a telefonat pe Nicu Mogoș, acesta nu doar că i-a servit minciuni cu nemiluita, dar a devenit și obraznic, trântindu-i telefon în nas. 

În cadrul celor câteva discuții telefonice fragmentare, finalizate identic, inițial Nicu Mogoș a insistat că nu ar mai putea vira materialele cumpărate, promițând însă că va returna suma integrală. Nu a făcut-o niciodată. La început cerea să i se mai dea un răgaz de câteva zile, ulterior a spus că ar fi virat banii către doamna Olimpia Cucu, dar că, să vezi chestie, i-ar fi luat ANF-ul din cont iar acum nu ar mai avea bani.

Presupunând prin absurd că lucrurile ar sta într-adevăr așa – deși faptul că materialele de construcți achiziționate au ieșit abrupt din discuție spune destule despre adevăratele intenții –, de ce ar interesa-o pe doamna Olimpia Cucu problemele pe care le-ar avea Mogoș cu ANAF-ul?

(Nicu Mogoș)

Luni, Mogoș i-a transmis păgubitei că va veni până la ora 15.00 pentru a-i aduce banii. Nu a venit. Ulterior a făgăduit că cică ar vinde un teren și va returna banii mâine, marți. După toate aceste etape, cine îl mai poate crede? 

Având de-a face cu o escrocherie evidentă, Olimpia Cucu a depus plângere la Poliție și a sesizat presa. Vă vom ține la curent cu evoluțiile acestei spețe. Mare atenție la tranzacțiile pe care le faceți cu Nicu Mogoș și cu firma NCS HOUSE MAKING SRL.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.