Daniel Uncu sare în apărarea Soranei Cîrstea: "Nu a atacat nimic și pe nimeni! Instantaneu, însă, Centrala de Propagandă și Cenzură a corectitudinii politice pervers polimorfă și-a activat cohortele de propagandiști sulfuroși, care au demonizat-o". Putreda "Brave New World"


Daniel Uncu sare în apărarea Soranei Cîrstea: "Nu a atacat nimic și pe nimeni! Instantaneu, însă, Centrala de Propagandă și Cenzură a corectitudinii politice pervers polimorfă și-a activat cohortele de propagandiști sulfuroși, care au demonizat-o". Putreda "Brave New World"

Vicepreședintele partidului Alternativa Dreaptă, Daniel Uncu, sare în apărarea jucătoarei de tenis din România Sorana Cîrstea, care a ajuns ținta linșajului mediatic al extremei stângi după un story postat pe Instagram. 

"Faceți bărbații din nou masculini, fetele din nou feminine și copiii din nou inocenți", este mesajul postat pe Instagram pentru care Sorana Cîrstea a ajuns acuzată, printre altele, de transfobie. 

 

Daniel Uncu atrage atenția, într-o postare pe Facebook, că "Sorana Cîrstea nu a atacat nimic și pe nimeni", iar în pofida acestui fapt a ajuns imediat demonizată de "Centrala de Propagandă și Cenzură a corectitudinii politice". 

În acest context, vicepreședintele AD critică aspru ceea ce putem descrie drept noua lume propusă de extrema stângă la nivel mondial. 

"A vorbit echilibrat și cu acuratețe despre normalitate, despre bun simț, despre natural! Atât și nimic mai mult! Un demers  cât se poate de antiseptic și de reconfortant!

Sorana Cîrstea și-a exersat, așadar, dreptul la opinie în spațiul libertății de exprimare. Și, a fost aplaudată de mii de fani.  

Instantaneu, însă, Centrala de Propagandă și Cenzură a corectitudinii politice pervers polimorfă și-a activat cohortele de idioți utili și de propagandiști sulfuroși, care au demonizat-o, efectiv, pe jucătoarea noastră de tenis.

Despre asta este vorba, dacă mai avea cineva vreun dubiu, în societatea care ni se propune spre acceptare și înregimentare de către corifeii corectitudinii politice, cu de-a sila: despre atac furibund la persoana celor nealiniați, despre înfierarea cu mânie (neo)bolșevică de rit corect politic a «dușmanilor de clasă», care refuză în mod natural și obiectiv să se lase pradă exigențelor aberante, psihopatologic-sexuale, distopice, deconstructiviste moral, cultural, istoric și identitar, ale acestei nenorocite Brave New World", precizează Daniel Uncu. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.