Mihai Tudose dezvăluie că liberalii se pregătesc să-l alunge pe generalul Ciucă de la conducerea PNL. „Unii zic că prin septembrie”


Mihai Tudose dezvăluie că liberalii se pregătesc să-l alunge pe generalul Ciucă de la conducerea PNL. „Unii zic că prin septembrie”

Fostul premier de paie al lui Liviu Dragnea, Mihai Tudose, în prezent europarlamentar ales pe listele Pro România, dar reîntors în PSD după ce conducerea a fost preluată de gruparea amicului Marcel Ciolacu, scrie, într-o postare pe Facebook, că liberalii ar pregăti răsturnarea lui Nicolae Ciucă din fruntea PNL pentru ca  „după catastrofa PNL de la europarlamentare, să vină ei, băieții liberali deștepți și să-i radă și pe cei mai puțin deștepți și să fie ei șefi PNL când se fac listele la Parlament”.

Postarea lui Tudose vine pe fondul tensiunilor din interiorul PNL legate de pachetul de creșteri de taxe și impozite. Mai mulți liberali le-au reproșat președintelui Nicolae Ciucă și ministrului de Finanțe, Marcel Boloș, că acceptă propunerile PSD de creștere a unor taxe care lovesc în electoratul de dreapta.

„Fantomele liberale roz cu buline

În ultimele zile asistăm la “atacuri” suburbane la adresa Prim-Ministrului Ciolacu. Atacuri venite din partea unor “lideri marcanți” pnl.. 

Ce-i mână pe ei în luptă? 

Deficitul bugetar? Nu… Că’ e opera lor!Și nu Ciolacu a împrumutat 100 miliarde €  în ultimii trei ani…..

Pensiile speciale? Nuuu! Că’ au avut trei prim-miniștri… și nu președintele PSD este beneficiar de pensie specială, ci al lor!

Și atunci oare ce i-a apucat?!?

Nu cumva a început sezonul de vânătoare în PNL? Cu un scenariu în care niște băieți deștepți din PNL pun pe unii mai puțin deștepți să provoace replici de la PSD împotriva actualei conduceri PNL? Și apoi să-și valorifice experiența recentă de a schimba rapid conducerea (zic unii că prin sept)…. Iar apoi, după catastrofa PNL de la europarlamentare, să vină ei, băieții liberali deștepți și să-i radă și pe cei mai puțin deștepți și să fie ei șefi PNL când se fac listele la Parlament… eventual Guvern…. Și între timp să vrei să lași impresia că-ți pasă de țară…….

Dar… fantomele fac gălăgie până când aprinzi lumina…( cu moderație la consumul de energie căci ați avut “grijă” și de asta!)”, a scris Tudose pe pagina sa oficială de Facebook.

CITEȘTE ȘI: Experții și analiștii financiari atrag atenția că măsurile propuse de PSD-PNL sunt un adevărat măcel fiscal pentru mediul privat! Nu vor tăia pensiile speciale și alte privilegii, în schimb vor acoperi „gaura din buget băgând din nou mâna în buzunarele puținilor oameni care mai muncesc pe bune în țara asta” / Pentru PFA-uri se anunță vremuri imposibile

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.