VIDEO Putregaiul moral al unor clerici: George Simion, aplaudat la scenă deschisă de preoții din Maramureș. "Deputatul-cuțitar" din AUR, Darius Pop, descris drept "un copil foarte credincios" de Episcopul Maramureșului și Sătmarului


VIDEO Putregaiul moral al unor clerici: George Simion, aplaudat la scenă deschisă de preoții din Maramureș. "Deputatul-cuțitar" din AUR, Darius Pop, descris drept "un copil foarte credincios" de Episcopul Maramureșului și Sătmarului

În data de 15 august, la Sfânta Liturghie ce a avut loc la Mănăstirea "Sfânta Ana" Rohia din județul Maramureș cu ocazia hramului și a serbării centenarului acestui locaș de cult, au participat și o serie de personalități politice din varii partide, însă, așa cum veți vedea pe parcursul unui video, personalul clerical prezent s-a angrenat vădit în a face campanie electorală unui anumit partid, fiind vorba despre AUR, reprezentat la evenimentul în cauză inclusiv de președintele formațiunii politice, George Simion. 

În cadrul unei ceremonii în care politicienii prezenți au primit o plachetă și o monografie drept amintire a centenarului Mănăstirii "Sfânta Ana" Rohia, doar George Simion a fost aplaudat la scenă deschisă de personalul clerical până în momentul în care Preasfințitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului, s-a simțit nevoit să intervină. 

"Dar pe ceilalți de ce nu i-ați aplaudat? Eu pe toți îi aplaud", a reacționat amuzat Preasfințitul Părinte Iustin. 

Însă, imediat după, Preasfințitul Părinte Iustin a comis-o la rândul rău, descriindu-l la scenă deschisă pe "deputatul-cuțitar" al AUR, Darius Pop, drept "un copil foarte credincios". 

"Ăsta e un copil foarte credincios. Așa mi se pare. Așa te știu", a spus Episcopul Maramureșului și Sătmarului.

Vedeți video de la 3:19:10: 


Amintim că, pe parcursul unui protest organizat în luna mai în fața Parlamentului de partidul AUR, deputatul aurist Darius Pop le-a transmis jandarmilor drept amenințare că au "noroc că și-au lăsat toți (manifestanții - n.red.) cuțitele acasă". 

Nu în cele din urmă, trebuie menționat faptul că preoții și prelații le-au permis ieri celor de la AUR să se afișeze cu mașini ce aveau simbolistica partidului, ceea ce a politizat și mai mult evenimentul religios, semnalează publicația bunaziuamaramures.ro

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.