Există o realitate a diferențelor între femei și bărbați pe care doar sminteala ideologică crede că o poate anula


Există o realitate a diferențelor între femei și bărbați pe care doar sminteala ideologică crede că o poate anula

Mai *grave* (dacă și) decît comentariile acelui doctor Scarlat sunt reacțiile de tip *cancel culture* ale nebunelor de pe rețele.

Astea-s în stare să instituie tribunale ale poporului, să-ți trimată troika peste tine acasă, să-ți distrugă cariera și să te forțeze la cursuri de reeducare, pentru că ”trebu de schimbat mentalitetul”.

Fiecare decide ce și cum își trăiește viața. Situații sunt multe, păreri sunt diferite. A doctorului e una dintre ele, poate fi discutabilă, dar nu e lipsită de temei. 

Există o realitate a diferențelor (în cazul dat între femeie și bărbat) pe care numai sminteala ideologică crede că o poate anula. Viața e complicată, e o prostie să te *indignezi* cu privire la complexitatea ei.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.