VIDEO: Țipete, acuzații și jigniri la Senat pe marginea violului comis în tabăra de vară a AUR. Diana Șoșoacă și Rodica Boancă l-au încolțit pe George Simion, strigându-i că apără violatorii de partid


VIDEO: Țipete, acuzații și jigniri la Senat pe marginea violului comis în tabăra de vară a AUR. Diana Șoșoacă și Rodica Boancă l-au încolțit pe George Simion, strigându-i că apără violatorii de partid

După ce a glumit cu Gabriela Firea pe care nu a întrebat-o nimic despre scandalul azilurilor sau despre arestarea fostei sale cunoștințe de la ASSMB Cristian Plută, reținut pentru șpăgi uriașe, George Simion, liderul AUR, s-a îndreptat încrezător cu telefonul cu care transmitea LIVE pe Facebook către senatoarea Diana Șoșoacă, ajunsă în Parlament pe listele AUR. 

Aceasta s-a ridicat însă furioasă de la locul ei și s-a poziționat în fața lui Simion cu propriul telefon protejat de o husă cam jerpelită, chestionându-l, firește, în transmisiune directă pe Facebook, asupra prezenței sale la Senat (George Simon e deputat). Simion i-a răspuns că strânge semnături pentru moțiunea de cenzură împotriva premierului Marcel Ciolacu. (Mai târziu a venit și senatoarea de Ialomița, Rodica Boancă, în trecut o apropiată lui George Simion, care nu a reușit să se facă înțeleasă din cauza țipetelor emise de colega Șoșoacă - detalii mai jos).

„Dar contra violurilor ce spuneți?”, l-a luat Șoșoacă la rost pe Simion.. „E o minciună de-a sistemului”, a răspuns ușor timorat Simion.

 

Diana Șoșoacă: „Nu vi se pare anormal ca membrii dumneavoastră să acuze o fată de 17 ani că ea e vinovată, că membrii dumneavoastră au violat-o? ”

George Simion: ”Nu există membri AUR”

Diana Șoșoacă: „Cum vă permiteți să acuzați o fată că ea e vinovată că voi ați îmbătat-o și violat-o?”

George Simion: „Doamnă, eu vă respect, nu mai țipați așa”. 

Diana Șoșoacă: „Cum e posibil să veniți să stricați ședința Senatului când membrii dvs au violat o fetiță? Apărați violatorii și vă bateți joc de copii. Nu vă e rușine? Pleacă de aici, susținător de violuri și de violatori! Cereți-vă iertare de la fetița pe care ați acuzat-o că ea e de vină.”

George Simion: „Nu mai mințiți, doamnă. Răspândiți minciuni”.

Diana Șoșoacă: „Pleacă de aici, susținător de violuri și de violatori! Apărați violatorii și vă bateți joc de copii.” 

George Simion:„ Șoșoacă face ce știe - îl susține pe Ciolacu. Pesedisto, pleacă de aici! Pesedistelor, plecați de aici!” 

Diana Șoșoacă: „Nu vrem susținători de violatori în sală! Nu vrem susținători de violatori în sală! ”

George Simion: „Du-te, pupă-l pe Ciolacu! ”

Diana Șoșoacă: „L-ai pupat tu destul că ești pe invers!”

Context. Poliția Ialomiţa face cercetări după ce o fată de 17 ani a ajuns la Secţia de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Slobozia, spunând că a fost violată. Surse apropiate anchetei afirmă că tânăra a făcut aceste acuzații după ce a participat la Şcoala de vară a AUR, organizată la Neptun-Olimp începând din 14 septembrie. 

Surse din poliţie au declarat pentru News.ro că fata a reclamat că în urmă cu o zi a fost plecată la Constanța cu o delegaţie compusă din membri ai partidului AUR, fiind cazaţi la un hotel. În cursul nopţii, aceasta a consumat băuturi alcoolice cu mai multe persoane din delegaţie, iar când s-a trezit ar fi simţit dureri în zona inghinală, observând că are urme de sânge, susţin sursele citate. Fata a spus că nu-şi aminteşte ce s-a întâmplat şi nu doreşte să dea relaţii cu privire la identitatea persoanelor cu care s-a aflat în camera de hotel, mai afirmă aceleaşi surse.

AUR a precizat, într-un comunicat de presă, că tânăra a fost găsită „într-o avansată stare de ebrietate” într-o cameră rezervată invitaților la Școala de vară, iar a doua zi ar fi fost trimisă acasă de organizatori, alături de doi însoțitori care au predat-o părinților.

Scandalul Șoșoacă-Simion de la minutul 47: 


La finalul schimbului de replici a intervenit  și senatoarea Rodica Boancă, fostă membră AUR, dar spusele sale au fost acoperite de strigătele lui Simion și Șoșoacă. Boancă nu a dorit să lase lucrurile nelămurite și a făcut și ea un LIVE pe pagina sa de Facebook în care l-a acuzat pe fostul ei șef de la AUR că protejează violatorii. Dacă nu s-ar fi certat de la bani cu colegii de la AUR (vezi AICI), Boancă ar fi fost probabail cea mai mare apărătoare a presupușilor violatori, fiind în trecut una dintre cele mai agresive voci ale AUR.


CITEȘTE ȘI: Abject! Cum răspunde deputatul AUR Dan Tanasă acuzațiilor de viol ce planează asupra hoardei auriste: Minora "a consumat mai mult decât este cazul"

Diana Buzoianu, stupefiată de reacția pe care a avut-o deputatul Andrușceac pe fondul acuzațiilor de viol formulate de o minoră care a participat la Școala de vară a AUR: "Fără niciun fel de dovadă în nicio direcție, un parlamentar, deci un om cu extrem de multă vizibilitate publică, a ieșit să spună că ea minte, că totul e o înscenare"

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.