EXCLUSIV Galerie FOTO. Podul.ro dezvăluie identitățile unor criminali de război ruși care activează în Mariupolul ocupat. Cum se distrează turiștii ruși în orașul distrus de bombardamentele Kremlinului


EXCLUSIV Galerie FOTO. Podul.ro dezvăluie identitățile unor criminali de război ruși care activează în Mariupolul ocupat. Cum se distrează turiștii ruși în orașul distrus de bombardamentele Kremlinului

Podul.ro continuă să dezvăluie identitățile unora dintre criminalii ruși de război care activează în Mariupolul ocupat, prezentând o serie de imagini cu chipurile acestora, cât și fotografii ale unor civili ruși veniți să facă ”turism” în orașul ucrainean de la Marea Azov, care a fost distrus de bombardamente și trecut prin genocid rusesc. Fotografiile au fost postate pe conturile de Instagram ale respectivilor. 

Imaginile pe care le prezentăm în exclusivitate înfățișează, în cel mai fidel mod posibil, mentalitatea barbară și cruzimea ocupanților ruși. A nu se ignora nici veselia civililor ruși veniți în turmă din Federația Rusă ca să se cațere pe cadavrele din Mariupol.  

Imaginile vorbesc de la sine – rușii nici măcar nu se ascund să arate întregii lumi ce semnifică așa-zisa ,,ruskii mir” în Mariupolul pe care efectiv l-au șters de pe fața pământului, ucigând mii și mii de civili ucraineni. 

Un cuplu de turiști ruși își bagă limbile pe gât la intrarea în Mariupol. Un comentariu cu inimioare ne anunță că ”următorul astfel de cadru va fi deja de la nuntă”

Un criminal de război rus se bucură de soare pe o plajă pustie, făcând un semn învățat din filmele americane. ”Anotimpul de catifea” – este descrierea pozei. 

Așa cum puteți remarca în fotografia de mai jos, un tată rus găsește de cuviință să își pună fiica minoră să țină un lansator de grenade. 

”Păzim noile granițe ale Federației Ruse”, s-a lăudat tatăl. Într-o altă imagine, acesta s-a fotografiat împreună cu fetița undeva pe faleza Mariupolului. 

O individă pe nume Yulia Bukovskaia – care susține că ar fi ”jurnalistă” – a postat o serie de imagini din orașul ocupat, afișându-se alături de  niște criminali de război ruși care își păstrează fețele acoperite. Din poze reiese că Yulia vine frecvent în Mariupol, aducându-le soldaților ruși tot felul de ajutoare și colete.  

În fotografia de mai jos îl puteți vedea pe putred de bogatul Aleksey Tatarintsev, directorul companiei ruse de construcții ”BigStory” (denumirea fiind împrumutată, desigur, din Occidentul ”decadent”). Individul pozează mândru în fața unei clădiri spulberate de bombardamentele rusești. Cel mai probabil, Tatarintsev e implicat, pe bani mulți, în construcțiile haotice și de ”sosmetizare” care au loc în orașul năruit. Pe pagina sa de Instagram, Aleksey Tatarintsev obișnuiește să se fotografieze alături de fotbaliști ruși cunoscuți, fiind cunoscut că preferă destinațiile de lux din exteriorul Rusiei. 

În Mariupol s-a dat în stambă și ”jurnalistul” italian rusofil Andreea Lucidi (propagandist putinist), care a desfășurat un turneu prin mai multe orașe și localități ucrainene ocupate de ruși. Mariupol, DNR, Federația Rusă”, a scris propagandistul italian în dreptul postării, deși se afla pe pământul Ucrainei cotropite. 

Un turist rus

Rusoaica Sofia Khrustaleva și-a vizitat iubitul ocupant

Alți turiști ruși. Mașina are numere de Donețk

Un ocupant rus

Un turist rus se fotografiază într-o mașină civilă mitraliată, care probabil a fost folosită la evacuarea unor civili.

 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.