Biden, acuzat că și-a maltratat câinii, după apariția unor imagini care ar demonstra acest fapt


  • ACP
  • Oct 6, 2023 20:18
  • 1229
Biden, acuzat că și-a maltratat câinii, după apariția unor imagini care ar demonstra acest fapt

Seria de incidente în care ciobăneștii germani ai președintelui Biden au atacat și mușcat agenți ai Serviciului Secret și angajați ai Casei Albe i-a făcut pe mulți americani să se întrebe dacă nu cumva președintele își maltratează câinii. 

După îndepărtarea câinelui Commander de la reședința oficială și locul de muncă al președintelui Statelor Unite, răspunsul la această întrebare pare să fie dat de imaginile apărute zilele trecute, care l-ar arăta aparent pe președintele Biden când își lovește câinele cu piciorul, fapt afirmat cu tărie de grupul de activiști conservatori Judicial Watch. 

Potrivit unei surse a Judicial Watch, „președintele Biden și-a maltratat câinii; Judicial Watch a aflat că i-a lovit pe câini cu pumnii și picioarele”, ceea ar putea explica nervozitatea și atacurile câinilor săi. 

Judicial Watch a obținut, de asemenea, înregistrări de la Departamentul de Securitate Internă al Statelor Unite, în care agenții serviciilor secrete discută despre câinii lui Biden după un incident în care unul dintre ei a fost mușcat, pe 3 noiembrie. „Ești bine? Câinele ăla nebun și prost...”, a întrebat un agent. "Mă dor și piciorul și brațul în continuare. M-a mușcat de două ori și s-a repezit la mine de două ori", a răspuns victima atacului.

Primul agent a continuat: „Ce glumă proastă – dacă nu ar fi fost câinele lor, ar fi fost deja doborât, clovnul nenorocit are nevoie de botniță. Sper să te simți mai bine”

Chiar în aceste condiții, renumita organizație pentru drepturile animalelor PETA a luat apărarea câinelui lui Biden, spunând că acesta încerca doar să-și „protejeze familia”

În decembrie 2021 un alt câine al familiei Biden – numit "Major" – a fost îndepărtat de la Casa Albă după două incidente similare, în care ar fi mușcat agenți Secret Service – sursa AICI

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.