Șoșoacă minte cu nerușinare: "Zelenski a ordonat să am interdicție de intrare în Ucraina". Documentul care o contrazice pe senatoarea ex-AUR


Șoșoacă minte cu nerușinare: "Zelenski a ordonat să am interdicție de intrare în Ucraina". Documentul care o contrazice pe senatoarea ex-AUR

Pentru a părea credibilă în ochii cetățenilor care au înțeles greșit suveranismul, în viziunea lor eronată conceptul în cauză având adesea valențe pro-ruse, senatoarea ex-AUR Diana Șoșoacă, abonată la Ambasada Rusiei la București, repetă obsesiv că regimul de la Kyiv i-a interzis accesul pe teritoriul Ucrainei. Ultima oară a fost într-un interviu acordat vineri, 6 octombrie, pentru BZI. 

BACKGROUND: Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU): ”Diana Șoșoacă NU are interdicție de intrare pe teritoriul statului ucrainean”. În schimb, senatoarea minte că ar fi fost declarată ”persona non grata”. Concluzia: pentru ucraineni, George Simion e mai rusofil chiar și decât Șoșoacă!

Amintim însă că Podul.ro a publicat în data de 13 septembrie a anului curent un document care atestă că senatoarei Diana Șoșoacă nu i s-a interzis intrarea pe teritoriul Ucrainei. 

"Serviciul de Securitate al Ucrainei din Cernăuți (SBU Cernăuți – n. red.) informează că cetățeana României, senatorul român și președintele partidului S.O.S România, Diana Iovanovici-Șoșoacă nu are interdicție de intrare pe teritoriul statului ucrainean", se arată în răspunsul oferit de SBU pentru Podul.ro.

Cu toate acestea, senatoarea ex-AUR continuă să-și mintă votanții cu nerușinare pentru a se victimiza, respectiv pentru a atesta ideea că ea ar reprezenta de fapt o țintă cu un grad mare de relevanță pentru regimul de la Kyiv. 

"Domnul Zelenski a ordonat ca senatorul Diana Iovanovici-Șoșoacă să aibă interdicție de intrare în Ucraina, exact când eu am vrut să mă duc la Poarta Albă... Pardon, la Fântâna Albă", a zis Șoșoacă. 

Vedeți video: 


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.