Susținem Platforma DA la alegerile locale!


Susținem Platforma DA la alegerile locale!

Platforma Demnitate și Adevăr trebuie susținută la actualele alegeri locale generale, întrucât și-a demonstrat verticalitatea politică, integritatea, competența și profesionalismul, fiind primul partid care valorifică beneficiile colaborării și parteneriatului dintre pro-europeni și unioniști. 

Această simbioză politică urmează să asigure o viitoare alternativă competentă și responsabilă după scrutinele locale, prezidențiale și parlamentare. 

Platforma Unionistă susține necondiționat Platforma DA la alegerile locale generale. 

Facem un apel respectuos către intelectuali și adevărații unioniști să susțină reprezentanții Platformei DA la actualul scrutin.

Despre aceste momente importante m-am referit și în discursul meu susținut cu prilejul lansării în campania electorală a Platformei DA (rog să vedeți video mai jos).


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.