VIDEO Deputatul Bogdan Rodeanu cutremură scena politică de la București: "George Simion s-a întâlnit cu un agent GRU la Fântâna Albă, acolo unde sub steag fals unionist punea bazele AUR în România"


VIDEO Deputatul Bogdan Rodeanu cutremură scena politică de la București: "George Simion s-a întâlnit cu un agent GRU la Fântâna Albă, acolo unde sub steag fals unionist punea bazele AUR în România"

Pe fondul acuzațiilor privind conexiunile președintelui AUR George Simion cu FSB - Serviciul Federal de Securitate al Rusiei - vicepreședintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională a Camerei Deputaților, Bogdan Rodeanu, a făcut o serie de precizări care pot arunca în aer scena politică de la București. 

Concret, Bogdan Rodeanu a afirmat, pe parcursul ședinței din data de 18 octombrie a plenului Camerei Deputaților, că George Simion a avut o întâlnire în Ucraina în satul Fântâna Albă din regiunea Cernăuți cu un agent GRU - Serviciul Militar de Informații al Rusiei - prilej cu care a pus bazele partidului Alianța pentru Unirea Românilor. Inițial s-a vehiculat că președintele AUR s-a întâlnit cu un agent FSB, dar iată că Bogdan Rodeanu, din funcția de vicepreședinte al Comisiei pentru apărare a Camerei Deputaților, a venit cu noi precizări. 

"Nu pot să nu-i dau dreptate lui George Simion pe două chestii. Nu s-a întâlnit cu niciun agent FSB, pentru că era de la GRU. Și nu s-a întâlnit la (orașul - n.red.) Cernăuți, ci la Fântâna Albă, acolo unde sub steag fals unionist punea bazele AUR în România", a declarat Bogdan Rodeanu. 

Vedeți video: 


Așa cum puteți observa în înregistrarea completă a ședinței, președintele AUR nu a cerut niciun drept la replică în urma afirmațiilor făcute de deputatul USR, neavând astfel nimic de obiectat. 


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.