Daniel Uncu: "Scopul Rusiei, Chinei și al Iranului este, finalmente, desființarea omului occidental! Acest trio malefic a fost, din nefericire, sponsorizat de Noua Stângă occidentală!"


Daniel Uncu: "Scopul Rusiei, Chinei și al Iranului este, finalmente, desființarea omului occidental! Acest trio malefic a fost, din nefericire, sponsorizat de Noua Stângă occidentală!"

Vicepreședintele partidului Alternativa Dreaptă, Daniel Uncu, a declarat luni, 23 octombrie, că "Noua Stângă occidentală" - reprezentată în ultimele decenii de personaje precum Joe Biden, Bill Clinton, Barack Obama, Angela Merkel, dar și de o mare parte dintre oficialii Uniunii Europene - a facilitat planul Axei Răului - entitate formată, printre altele, din China, Rusia și Iran - "de a desființa OMUL occidental". Pe parcursul declarației, Daniel Uncu a detaliat particularitățile obiectivelor pe care și le-au stabilit țările teroriste Rusia, China și Iran. 

"Nenorocirea corectitudinii politice și creația ei devastatoare: triumviratul dictaturilor

China, Rusia și Iran lucrează manu militari, împreună, împotriva necesității obiective a democrației, a libertății și a liberei inițiative individuale.

Scopul este, finalmente, desființarea OMULUI occidental, în sensul lui clasic - liberal, creștin-democrat și conservator, și crearea OMULUI DE TIP NOU, înfricoșat, alienat, înregimentat, încarcerat, mancurtizat.  

Iranul ayatolahilor instrumentează astfel asasinarea, argumentată politico-religios, a infidelilor occidentali, a tuturor evreilor și desființarea Israelului, dacă s-ar putea, - singura democrație reală abrahamică și, de aceea, extrem de periculoasă pentru regimul de la Teheran, din Orientul Mijlociu. Și, o face finanțând terorismul islamic sectar.  

Rusia lui Putin își dorește să recucerească Europa Centrală și de Est și să le aducă sub cizma tiraniei de tip sovietic, ranforsată cleptocrat de o gașcă de ticăloși nostalgici. Și, o face prin violul armat săvârșit împotriva Ucrainei, folosindu-se nu numai de retorica triumfalistă despre măreția Mamei Rusia și a Testamentului lui Petru cel Mare, dar aducând în prim-plan și cultul celui mai mare călău al popoarelor - Iosif Stalin, combinat halucinant cu discursul ortodoxist, filetist, eretic, întru restabilirea cu orice preț a Imperiului Răului.

China comunistă, păstorește, la rându-i, tiranic, un popor anesteziat de frică, terorizat prin control absolut, drogat cu praful mirajului unei bunăstări iluzorii, clădită pe tehnologie occidentală furată și prin mimetism de sens capitalist. Beijingul înăbușă din fașă orice tentație a libertății individuale, alta decât cea limitată și acceptată de partidul comunist chinez. Infiltrată masiv în Occident, China vrea să controleze militar și economic Pacificul și să discrediteze, până la anihilare fizică dacă s-ar putea, State Unite ale Americii cu întreaga lor logică a libertății individuale și a dreptului la fericire a omului.

Se pune întrebarea necesară: oare cum s-a ajuns aici!?  

În ceea ce mă privește, acest trio malefic a fost, din nefericire, sponsorizat - în ultimii 60 de ani (!) - economic, politic și cauționat ideologic, de Noua Stângă occidentală, corectă politic, deconstructivistă societal, perfect aliniată prin vocația ei autoritaristă, atee, liberticidă și prin acțiune obiectivă, cu temeiurile acestor trei Călăreți ai Apocalipsei. Admirația Noii Stângi, indulgența ei criminală, îndelungatul și scabrosul concubinaj politico-economic cu dictaturile în cauză au construit devastatoarea nouă realitate beligerantă.

În ultimii ani, ofensiva stângistă a destructurării libertății a luat o amploare fără precedent în istorie.

Clanul cu afinități mafiote Clinton, musulmanul asistențialist Obama, halucinatul corupt Biden, șefa cu propaganda a tineretului comunist est-german Merkel, împreună cu întreg establishmentul neomarxist bruxellez, au edificat și au hrănit Leviathanul.

De aceea, nu cred că greșesc absolut deloc afirmând că orice întreprindere eliberatoare, orice acțiune politică reconstructivstă democratic, orice apel la revenirea la principiile și valorile fondatoare ale lumii libere sunt indisolubil legate de înțelegerea prealabilă a necesității absolute a demantelării alianței nescrise dintre Noua Stângă și acest triumvirat al dictaturilor", a precizat Daniel Uncu într-o postare pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.