VIDEO Șoșoacă, luată la rost de un cetățean pe parcursul manifestației pro-ruse: "Sunteți vicleană!". Jandarmeria a intervenit după o discuție aprinsă purtată de cei doi


VIDEO Șoșoacă, luată la rost de un cetățean pe parcursul manifestației pro-ruse: "Sunteți vicleană!". Jandarmeria a intervenit după o discuție aprinsă purtată de cei doi

Senatoarea ex-AUR Diana Șoșoacă, abonată la Ambasada Rusiei, a fost confruntată de un bărbat în sutană pe parcursul manifestației pro-ruse desfășurate vineri, 17 noiembrie, în fața Ambasadei Ucrainei la București. Bărbatul a ținut să-i transmită senatoarei, în timp ce aceasta acorda un interviu pentru BZI, că este "vicleană". După un schimb mai aprins de replici între cei doi, Jandarmeria Români a intervenit să-l scoată din mulțime pe bărbatul care deranjase festivalul de propagandă rusă pe care senatoarea Diana Șoșoacă îl punea în scenă în acele momente. 

Redăm discuția cu pricina: 

Șoșoacă: Dumneavoastră cine sunteți? Sunteți preot? 

Cetățean: Da. 

Șoșoacă: Și așa ați fost învățat, să atacați oamenii? 

Cetățean: Sunteți vicleană!

Șoșoacă: Da? Sunt vicleană?

Cetățean: Da. Sunteți vicleană! 

Șoșoacă: Ești un securist. Te cunosc. Ești securist. Ești al SIE! Să te știe toată lumea. 

Cetățean: Dovediți!

Șoșoacă: Dovedește tu că eu sunt vicleană! 

Cetățean: Să vă fie rușine!

Șoșoacă: Ție să-ți fie rușine, popă care ești securist nenorocit! Fariseule! Ești plătit de serviciile secrete ucrainene! Rușine să-ți fie preot nenorocit care nu ești preot! 

Vedeți video: 



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.