Alungarea Regelui Mihai. Lovitura de stat de la 30 decembrie 1947


Alungarea Regelui Mihai. Lovitura de stat de la 30 decembrie 1947

Alungarea Majetății Sale Regelui Mihai I al României prin lovitura de stat de la 30 decembrie 1947, pe care unii încă o mai numesc blând drept ”abdicare”, este actul final prin care bolșevicii de la Moscova împreună cu trădătorii din interior, dar mai ales prin cozile de topor venite pe tancurile armatei sovietice de ocupație, reușesc să distrugă ultimele fărâme de legalitate constituțională, normalitate publică și de democrație la noi țară, aruncând România în întunericul tenebros al dictaturii comuniste, anticreștine, liberticide, represive și intolerante la orice formă de expresie liberă; regim de putere de expresie totalitară extremă adus direct din Rusia sovietică. 

O dată cu înlăturarea prin mijloace specifice "operațiunilor speciale" de care rușii nu se dezmint nici astăzi, a suveranului legitim al României, Mihai I, țara noastră a fost lipsită de orice ordine constituțională legitimă, au fost călcate în picioare minimele norme de drept recunoscut ca atare prin Constituția de la 1923 și prin tratate internaționale iar de atunci Regatul României a devenit o satrapie a terorii, crimei și umilinței dirijate de personaje odioase aduse direct din URSS și care, în paralel cu nedreapta comunizare și instaurare a ideologiei marxist-leniniste în forță în România, au purces la un program de exterminare fizică a elitelor românești, a opozanților la adresa regimului totalitar de tip sovietic de toate orientările politice și a tuturor celor care aveau curajul de a spune cu voce tare ceea ce gândesc și nu se temeau a-și exprima propriile valori și principii morale. 

Impunerea prin forță și diktat a republicii este o rană care doare și acum iar urmările loviturii de stat de la 30 decembrie 1947 nu s-au vindecat nici astăzi! Personal, cred că nu există deziderat mai legitim decât revenirea României la forma sa de guvernământ tradițională istoric, legitimă moral și constituțional și nu în ultimul rând, dătătoare a marilor izbânzi naționale de care ne mândrim cu toții la 24 Ianuarie, 27 Martie, 10 Mai, 28 Noiembrie și mai ales la 1 Decembrie! Marea Unire de la 1 Decembrie 1918 s-a făcut sub Coroana Română, iar nu sub republica impusă de Stalin și de argații săi care i-au imitat cu succes caracterul criminal și mentalitatea de satrap complet străină României! 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.