Birchall anunță că o va da în judecată pe marioneta lui "Felix" din AUR: "Să își retragă aceste fantezii! Altfel, ne vedem în instanță!". Fățărnicia ahtiatei după funcții Ramona Bruynseels, scoasă în evidență de fosta ministră a Justiției: "Când era candidata lui Voiculescu, i-a cerut să restituie zecile de milioane de euro, bani datorați din care puteau fi plătite pensiile celor nevoiași?"


Birchall anunță că o va da în judecată pe marioneta lui "Felix" din AUR: "Să își retragă aceste fantezii! Altfel, ne vedem în instanță!". Fățărnicia ahtiatei după funcții Ramona Bruynseels, scoasă în evidență de fosta ministră a Justiției: "Când era candidata lui Voiculescu, i-a cerut să restituie zecile de milioane de euro, bani datorați din care puteau fi plătite pensiile celor nevoiași?"

Ofuscată că fosta ministră a Justiției, Ana Birchall, i-a transmis fără ocolișuri că se află într-o continuă vânătoare după varii funcții, deși o serie de defecte o descalifică din start, fosta prezidențiabilă a fostului securist "Felix" Dan Voiculescu, respectiv actualmente candidată la europarlamentare din partea partidului AUR, ne referim la Ramona Ioana Bruynseels, s-a lansat într-o sarabandă de acuzații ce-i vor aduce probleme în justiție. Concret, Ana Birchall i-a dat luni un ultimatum Ramonei Bruynseels să-și retragă cele spuse, căci în caz contrar va intenta un proces împotriva candidatei AUR. 

"Despre acuzațiile aduse împotriva mea? Să fim serioși! Fake news, minciuni și manipulări inspirate, promovate și propagate în spațiul public de ani de zile de un vecin de la Răsărit via Sputnik și toate trompetele rusești folosite în România. Aștept ca «Pupila» să își retragă aceste fantezii în următoarele 24 de ore. Altfel, ne vedem în instanță, unde realitatea și faptele contează, nu basmele sputnikiane. Acolo, d-na Bruynseels va învăța că legea este egală pentru toți și că răspândirea de minciuni, insulte și fake news, afectând imaginea și reputația mea, nu va rămâne fără consecințe. Inclusiv pecuniare. Nu voi tolera ca oricine să arunce cu noroi, repetând aceleași minciuni promovate de «idioții utili» ai Moscovei", a zis Birchall. 

De asemenea, Ana Birchall a scos în relief fățărnicia candidatei AUR, care mimează în spațiul public o profundă îngrijorare față de soarta pensionarilor nevoiași: "Când o mai auziți pe d-na Bruynseels vorbind pompos, dând lecții, să o întrebați vă rog dacă atunci când era candidata lui Dan Voiculescu (susținută financiar de către acesta în alegerile din 2019) i-a cerut să restituie banii (câteva zeci de milioane de euro) pe care Dan Voiculescu îi datorează României și românilor cinstiți, bani din care puteau fi plătite pensiile celor nevoiași, de mila cărora plânge cu lacrimi false de crocodil, de exemplu!?".

Nu în cele din urmă, Ana Birchall a amintit o gafă monumentală făcută de Ramona Ioana Bruynseels, care spunea în 2019 că România și Rusia sunt "împreună parte a NATO", iar cele două țări ar trebui să continue "exercițiile militare bilaterale".

MAI MULTE DETALII: Cascadorii râsului! Ramona Ioana Bruynseels, marioneta turnătorului Voiculescu, crede că Rusia este membră NATO

Ana Birchall, pe 29 ianuarie: "Se pare că «Pupila lui dom' profesor» și fosta consilieră a Vioricăi Dăncilă, Ramona Ioana Bruynseels, s-a gândit să îmi aducă în atenție niște «perle de înțelepciune» și cu această ocazie să-și arunce în aer și bruma de credibilitate pe care o mai avea. Păi, să ne amuzăm puțin!

În primul rând, e adorabil cum d-na Bruynseels își asumă rolul de moralistă, având în vedere că a fost susținută - inclusiv financiar - de «dom' profesor» Dan Voiculescu. Oare a avut vreodată curiozitatea să îl întrebe pe mentorul său despre datoriile sale fabuloase față de România? Să nu uităm de acei bănuți care ar fi putut aduce un zâmbet pe fețele pensionarilor... Dar, hei, cine sunt eu să îi stric monologul plin de lacrimi de crocodil?

Despre acuzațiile aduse împotriva mea? Să fim serioși! Fake news, minciuni și manipulări inspirate, promovate și propagate în spațiul public de ani de zile de un vecin de la Răsărit via Sputnik și toate trompetele rusești folosite în România. Aștept ca «Pupila» să își retragă aceste fantezii în următoarele 24 de ore. Altfel, ne vedem în instanță, unde realitatea și faptele contează, nu basmele sputnikiane. Acolo, d-na Bruynseels va învăța că legea este egală pentru toți și că răspândirea de minciuni, insulte și fake news, afectând imaginea și reputația mea, nu va rămâne fără consecințe. Inclusiv pecuniare. Nu voi tolera ca oricine să arunce cu noroi, repetând aceleași minciuni promovate de «idioții utili» ai Moscovei.

Și ca să nu uităm, în 2020 am făcut alegerea de a fi alături de tatăl meu în ultimele lui momente, într-un moment greu pentru familia mea, nu în cursa politică. Un concept probabil străin pentru cineva cu un creier cât o gămălie, dar esențial pentru mine. Și fiindcă tot vorbim un pic de istorie: în 2019, am avut un rol cheie în a preveni activarea Articolului 7 (din Tratatul UE) împotriva României, sau am contribuit semnificativ la salvarea proiectelor strategice energetice ale României, ca să dau numai câteva exemple.  

Știi ce înseamnă asta, d-na Bruynseels? Sigur, sigur nu înseamnă că «pământul este plat», cum ai putea crede tu!

Ah, și d-na Bruynseels, să nu confundați realizările mele cu fabulații. Eu am contribuit la menținerea României pe drumul corect în UE și NATO. Între timp, dvs. cum stați cu «Rusia în NATO»? Așa, doar de curiozitate...

Să fie clar, aștept scuzele tale publice. Dar, între noi fie vorba, așteptările mele sunt moderate – nu poți cere perle de la o stridie fără substanță. E prea mult să aștepți înțelepciune de la cineva care repetă scenariul «dom' profesor».

Postarea Ramonei Bruynseels: "Unii nu mai pot de grija mea, se pare.

Doamna Birchall, despre care se spune că ar fi stat sub un anume birou și despre care se mai spune și că dădea bani, numerar, pentru a fi pusă într-o poziție eligibilă, mă atacă pentru că merg printre oameni și îmi fac campanie, cerându-le să mă voteze.  

Deși noi, cei de la AUR, susținem numerarul, spre deosebire de doamna Birchall eu nu mi-am cumpărat candidatura!  

Spre deosebire de doamna Birchall, eu nu mi-am trădat țara și nici nu am semnat foi de parcurs privind pretinsul statul de drept, foi care au distrus justiția din România. Nu eu am inventat și susținut Binomul și justiția în câmpul tactic SRI-DNA și nici nu am uzat de relațiile cu unii și cu alții pentru a beneficia în continuare de sinecuri (ca de exemplu un  loc călduț la Nuclearelectrica).  

Incompetența doamnei Birchall și-o dovedește chiar ea, când spune că eu, ca persoană fizică privată, nu aș fi făcut ceva pentru ca statul să recupereze bani de la o altă persoană. Asta o spune ea, fost ministru al justiției, care avea atribuțiile și pârghiile legale să o facă.

Slugile sistemului ce au stat în genunchi în față străinilor și i-au opresat pe români simt că pierd puterea. AUR va face dreptate pentru România la alegerile din 2024.

Tocmai pentru că toate pre(a)făcutele să nu se mai erijeze în false modele de femei în politică, va aștept alături de mine în Organizația Femeilor AUR!".

Postarea inițială a Anei Birchall: "Anul trecut pe vremea aceasta scriam că d-na Ioana Ramona Bruynseels s-a înscris în AUR doar doar o prinde și ea un loc călduț la alegeri, disperată să fie și ea într-o funcție (exact ca d-na Firea că deh au avut același mentor: Dan Voiculescu). Evident că am avut dreptate, dovada că astăzi d-na Bruynseels se zbate să ajungă europarlamentar.

Când o mai auziți pe d-na Bruynseels vorbind pompos, dând lecții, să o întrebați vă rog dacă atunci când era candidata lui Dan Voiculescu (susținută financiar de către acesta în alegerile din 2019) i-a cerut să restituie banii (câteva zeci de milioane de euro) pe care Dan Voiculescu îi datorează României și românilor cinstiți, bani din care puteau fi plătite pensiile celor nevoiași, de mila cărora plânge cu lacrimi false de crocodil, de exemplu!?  

«Cum răsfoiam și eu știrile dau de acest articol! Sincer, întâi m-a bufnit râsul, iar după m-a încercat un sentiment de milă, dar și de repulsie și dispreț față de această d-nă care se vrea tipul noului politician… și care, cu un tupeu la concurență cu cel al d-nei Firea (deh au stat amândouă pe lângă același personaj), își construiește cu un PR manipulativ o imagine înșelătoare!

De la Dăncilă (pe lângă care se tot gudura și se lupta din greu să îi intre în grații, exact în perioada în care eu eram în conflict deschis cu Dăncilă) la Dan Voiculescu care a susținut-o, inclusiv financiar, la alegerile din 2019… acum la AUR și George Simion … doar doar o să prindă și ea un loc călduț la următoarele alegeri! Câtă ipocrizie, câtă manipulare și cât tupeu! Câtă lipsă de respect, câtă falsitate când vorbește, cu atâta aplomb, de necazurile românilor! Oare când era în parteneriat cu Dan Voiculescu l-o fi întrebat de ce nu returnează banii datorați statului român… bani din care puteau fi plătite pensiile celor nevoiași, de mila cărora plânge cu lacrimi false de crocodil, de exemplu!? Apropos, dacă AUR era la 5% oare se mai înscria în acest partid!? Eu chiar sper ca la următoarele alegeri românii să nu mai fie păcăliți de asemenea persoane oportuniste și fără pic de jenă precum doamna Ioana Ramona Bruynseels!»".".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.