Mafia face legea. Statul a fost pulverizat de clanuri


Mafia face legea. Statul a fost pulverizat de clanuri

Macetele ucid zi de zi. Mafia controlează complet statul. De la clanuri interlope la rețele de crimă organizată deosebit de sofisticate. Poliția nu se mai aude, nici nu mai are curaj și forță să se ocupe de mafioții care controlează orașe, județe, pușcării, politicieni, polițiști, judecători, procurori, vămi, port, cluburi, tot. Nu mai avem poliție și servicii care să intre masiv, violent, chirurgical în clanurile interlope, peste rețelele de crimă organizată. Nu mai avem un președinte care să cheme CSAT și să ordone toleranță ZERO pentru mafie!

Numai în weekendul ăsta, macetele au lovit de cel puțin 2 ori. Am aflat doar pentru că era vorba și de vedete prezente la acele petreceri. Clanurile sar cu maceta în benzinărie, în magazinul de la colț, drogurile circulă mai ceva ca apa plată, trafic de arme, de persoane, prostituție, e dezastru. Și nimeni nu face nimic.

Guvernanții când nu dau ordonanțe care omoară firmele, inventează teme false. România are o problemă uriașă cu clanurile interlope. Românii însă simt că a crescut infracționalitatea, că le sunt copiii în pericol. Cine va înțelege nu va obține doar voturi, ci va salva la timp câte ceva din țara asta. Statul a fost pulverizat de clanuri. Iar țara a fost împărțită tot de ele, pe județe, pe vămi.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.