EXCLUSIV Comandantul românilor care luptă în Ucraina, mesaj adresat politicienilor de la București care vor să apropie România de Rusia: "Vom proteja țara, atât cât pot să o facă niște simpli soldați! Asigurăm românii că niciun politician nu va reuși să apropie România de imperiul răului de la Răsărit!"


EXCLUSIV Comandantul românilor care luptă în Ucraina, mesaj adresat politicienilor de la București care vor să apropie România de Rusia: "Vom proteja țara, atât cât pot să o facă niște simpli soldați! Asigurăm românii că niciun politician nu va reuși să apropie România de imperiul răului de la Răsărit!"

Într-un interviu acordat recent publicației noastre, Getotac, comandantul operațional al Romanian BattleGroup "Getica", batalionul românilor care luptă în Ucraina contra invadatorilor ruși, le-a transmis un mesaj acelor politicieni de la București care vor să apropie România de Rusia. Getotac i-a asigurat pe români că batalionul său va face tot ceea ce este posibil să protejeze România și, implicit, să prevină o apropiere a țării noastre de "imperiul răului de la Răsărit".  

"Din partea Getica, asigurăm românii că niciun politician nu va reuși să apropie țara de imperiul răului de la Răsărit. România și-a ales calea și a ales bine. Cu foaie de dafin sau cu sabie, vom proteja România, atât cât pot să facă niște simpli soldați", a subliniat Getotac. 

Jurnalist: Să abordăm și chestiunea alegerilor din România. Putem observa cu ușurință o avalanșă de pioni utili Moscovei pe scena politică românească, aceștia, potrivit sondajelor, fiind într-o accentuată ascensiune. Care este mesajul pe care îl adresați votanților? Dar partidelor aflate acum la putere?

Getotac: Încercăm pe cât putem să nu atingem politica. Dar suntem oameni, suntem cetățeni români și ne pasă mult de situația din România. Așa cum am răspuns la prima întrebare, o să revin pe acest subiect. România, steagul, culorile lui, limba sfântă nu au nimic de a face cu politicienii care v-au furat și au distrus țara în ultimii 30 de ani. Așa cum strămoșii au luptat pentru voi, așa și voi veți lupta pentru urmași, în cazul în care va fi nevoie. Cei care vor să plece, să o facă acum, dar să nu se aștepte că vor fi primiți cu brațele deschise după un eventual război. Renunțați la tot ce reprezentați, la tot ce aveți, la tot ce sunteți. Vorbiți cu orice emigrant român de departe și vă va spune că nicăieri nu e că acasă. Vă va spune că niciodată nu o să fie nimic altceva decât român. Nu dați cu toporul în rădăcinile voastre. Recitați imnul și gândiți-vă la versurile lui. Au fost compuse într-un moment la fel de critic în istorie precum momentul în care ne aflăm acum. Suntem români!

Referitor la situația politică, la alegeri, votați cu inima, dar și cu mintea și, orice ați face, ieșiți la vot! Există forțe benefice care veghează asupra românilor și care nu vor permite ca țara să cadă în extremism sau în influențe geopolitice cu care ne-am încheiat demult conturile. Din partea Getica, asigurăm românii că niciun politician nu va reuși să apropie țara de imperiul răului de la Răsărit. România și-a ales calea și a ales bine. Cu foaie de dafin sau cu sabie, vom proteja România, atât cât pot o să facă niște simpli soldați. E datoria fiecăruia dintre noi să o protejăm. Așa să ne ajute Dumnezeu!

Citiți AICI interviul complet

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.