Eveniment memorial la Alba Iulia: ”Medici în Rezistență și în temnițele comuniste”. Salvatorii de vieți din spatele gratiilor


Eveniment memorial la Alba Iulia: ”Medici în Rezistență și în temnițele comuniste”. Salvatorii de vieți din spatele gratiilor

Vă invităm la evenimentul memorial „Medicii în Rezistență și în temnițele comuniste”, care se va desfășura duminică 7 aprilie, ora 11.00 (după Sf. Liturghie), la Biserica Memorială ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia, Str. Mitropolit Simion Ștefan nr. 5.

Participă: dr. Galina Răduleanu (medic psihiatru, fostă deținută politic / foto sus), Coriolan Baciu și Florin Dobrescu, din partea Fundației Ion Gavrilă Ogoranu. 

Evenimentul este dedicat medicilor și studenților mediciniști care s-au sacrificat în Rezistență și în temnițele comuniste, îndeplinindu-și menirea de a alina suferințele semenilor, indiferent de riscuri și suplicii. 

Dorim astfel să venim în întâmpinarea declarării de către Biserica Ortodoxă Română a anului 2024 ca „An comemorativ al tuturor Sfinților tămăduitori fără de arginți”, readucând în memoria societății românești chipurile nenumăraților medici sau studenți mediciniști care și-au sacrificat libertatea și chiar viața, acordând alinare suferințelor semenilor aflați în grea restriște sau luptând efectiv împotriva tiraniei ateo-comuniste. 

Intrarea este liberă. 

Relații la Tel./WhatsApp: +40722749249

 Vă așteptăm! 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.