PSD vrea să dea Bucureștiul pe mâna celui mai analfabet primar din istoria sa: Piedone, obraznic fiu de securist


PSD vrea să dea Bucureștiul pe mâna celui mai analfabet primar din istoria sa: Piedone, obraznic fiu de securist

Ciuma Roșie vrea să repete așa-zisele alegeri din noiembrie 1946: prin legi strâmbe și voturi furate vrea să obțină o „victorie” care să-l facă pe Putin să se înroșească de invidie. Nu vă dați ochii peste cap, a neîncredere, când auziți că PSD va fura voturi!  Toată lumea informată știe cum se procedează, mai ales în sate și orașe mici, cu primari roșii. Sunt două metode mari, cunoscute:

a) se aplică o a doua ștampilă pe buletinul de vot, pentru a anula voturile date Opoziției și

b) pur și simplu se falsifică numărătoarea voturilor.

Cum ies din sala în care se numără voturile observatorii Opoziției sau cei independenți, cum se aplică aceste metode de fraudă s-au o abordare veche, punga cu bani.  Stalin a spus-o clar:

„Nu contează voturile, contează cine numără voturile”.

De aceea a fost scos PMP din secțiile de votare: acest partid de opoziție avea o rețea solidă de oameni care știau deja cum să monitorizeze o numărătoare corectă. Deranjau PSD-ul pus pe furat!  Cum Justiția este complet capturată de Ciuma Roșie, cei care fură la urne nu au de ce să se teamă. Ce legătură are ceea ce scriam în titlu cu începutul articolului?

București este locul unde Ciuma Roșie poate fi înfrântă! Dar, să fim conștienți, va fi o bătălie dură.

Care e planul PSD?

– Coruptul medic Cîrstoiu, cel care a fugit la Viena să se opereze, este doar un „iepuraș”. El știe că nu va câștiga și are doar rolul de a-l ataca pe Nicușor Dan, ca să-i fure voturi.

– Subteran, Dan Voiculescu, adevăratul patron al lui Piedone, a strâns o tabără transpartinică care să-l pună pe acesta șef peste Capitală. Din ea fac parte, printre alții: fosta angajată a Antenei 3 Gabriela Firea și așa-zisul liberal Sebastian Burduja, al cărui tătic – ex-director la Bancorex – este prieten cu Dan Voiculescu.

– Piedone are multe legături cu Dan Voiculescu, dar trebuie menționat că primarul Sectorului 5 s-a născut la Cairo, unde părinții săi erau „în misiune” de la Securitate, chiar el a spus acest fapt.

Revenind la ceea ce  scriam la început, alegerile furate de comuniști în 1946: uitându-mă pe biografia Capitalei aș spune că un primar agresiv, analfabet și dubios nici pe vremea comuniștilor nu a fost.

O înfrângere, la București, a Ciumei Roșii și a lacheilor din PNL, ar avea o însemnătate simbolică uriașă, cu efecte pe alegerile prezidențiale și parlamentare. Pe de altă parte, cu un București ocupat de echipa securistului Dan Voiculescu, prin Piedone, România se va întoarce în anul 1990 sau mai rău: corupție, subdezvoltare, cleptocrație.

Doar atât mai am de spus: ieșiți la vot!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.