Verdictul teologului: ”Dăncilă este ca oaia cu botul în iarbă!” Despre ”tâmpenistanezii” guvernului PSD-ALDE


Verdictul teologului: ”Dăncilă este ca oaia cu botul în iarbă!” Despre ”tâmpenistanezii” guvernului PSD-ALDE

Teologul, scriitorul şi traducătorul Cristian Bădiliţă – doctor în teologie la Sorbona și exponent al mişcării monarhiste autohtone – îi ironizează cu aciditate pe ”tâmpenistanezii Dancila et comp”, apreciind că premierul este... ”ca oaia cu botul în iarbă”.

De asemenea, Bădiliță face o interesantă comparație între Dăncilă și Edi Rama, cultivatul premier al Albaniei (poliglot și pictor foarte bine cotat), explicând că, de 80 de ani, ”marele popor ‹daco-roman› voteaza oaia”, în diferitele sale ipostaze. Podul.ro vă prezintă considerațiile teologului.

”La Telejurnalul de pe canalul european ARTE un reportaj demolator despre viitoarea presedintie a Consiliului Europei, care ar trebui asigurata de tâmpenistanezii Dancila et comp. Dancila nu are absolut niciun complex. Ca oaia cu botul în iarba. Iata un contraexemplu, nu din Germania, nu din Franta sau din Regatul Unit, ci din... Albania. Putzina lume stie ca prim-ministrul Albaniei este un pictor foarte bine cotat, Edi Rama (poliglot, cultivat). Una din prioritatile sale: colorarea bloacelor comuniste din Tirana pentru a înviora nitzel moralul locuitorilor. Dom'ne, pîna si cel mai stalinist popor din sec XX, cel albanez, are o ELITA în frunte. În timp ce maaaaarele popor ‹daco-roman› voteaza de 80 de ani OAIA (în diverse ipostase). La prezentu-ti mare, idem viitor!”, scrie Cristian Bădiliță, pe Facebook.