Verdictul teologului: ”Dăncilă este ca oaia cu botul în iarbă!” Despre ”tâmpenistanezii” guvernului PSD-ALDE


Verdictul teologului: ”Dăncilă este ca oaia cu botul în iarbă!” Despre ”tâmpenistanezii” guvernului PSD-ALDE

Teologul, scriitorul şi traducătorul Cristian Bădiliţă – doctor în teologie la Sorbona și exponent al mişcării monarhiste autohtone – îi ironizează cu aciditate pe ”tâmpenistanezii Dancila et comp”, apreciind că premierul este... ”ca oaia cu botul în iarbă”.

De asemenea, Bădiliță face o interesantă comparație între Dăncilă și Edi Rama, cultivatul premier al Albaniei (poliglot și pictor foarte bine cotat), explicând că, de 80 de ani, ”marele popor ‹daco-roman› voteaza oaia”, în diferitele sale ipostaze. Podul.ro vă prezintă considerațiile teologului.

”La Telejurnalul de pe canalul european ARTE un reportaj demolator despre viitoarea presedintie a Consiliului Europei, care ar trebui asigurata de tâmpenistanezii Dancila et comp. Dancila nu are absolut niciun complex. Ca oaia cu botul în iarba. Iata un contraexemplu, nu din Germania, nu din Franta sau din Regatul Unit, ci din... Albania. Putzina lume stie ca prim-ministrul Albaniei este un pictor foarte bine cotat, Edi Rama (poliglot, cultivat). Una din prioritatile sale: colorarea bloacelor comuniste din Tirana pentru a înviora nitzel moralul locuitorilor. Dom'ne, pîna si cel mai stalinist popor din sec XX, cel albanez, are o ELITA în frunte. În timp ce maaaaarele popor ‹daco-roman› voteaza de 80 de ani OAIA (în diverse ipostase). La prezentu-ti mare, idem viitor!”, scrie Cristian Bădiliță, pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.