Dan Alexe o DESFIINȚEAZĂ pe Ecaterina Andronescu: Femeia aia e o prosteală narcisistă, un dezastru uman care dă vina pe Dumnezeu!


Dan Alexe o DESFIINȚEAZĂ pe Ecaterina Andronescu: Femeia aia e o prosteală narcisistă, un dezastru uman care dă vina pe Dumnezeu!

Scriitorul și jurnalistul Dan Alexe taxează de o manieră acidă, pe Facebook, caraghioasele declarații emise, recent, de ministrului Educației, Ecaterina Andronescu – vă amintim că PSD-ista (aflată la al IV-lea mandat, deși de numele ei se leagă decizii puțin spus controversate, care au dat peste cap învățământul românesc) a găsit de cuviință să anunțe că însuși Dumnezeu i-ar fi dat puterea și determinarea ”pentru a aduce ceva în plus în învățământ”.

În realitate, Ecaterina Andronescu – poreclită ”Abramburica”, tocmai pentru marasmul în care a aruncat, în repetate rânduri, sistemul educațional, în timpul guvernărilor Năstase și Ponta – a fost propulsată în funcție chiar de infractorul dublu condamnat Liviu Dragnea, iar ea a acceptat de urgență, deși, în urmă cu doar câteva săptămâni, îi solicitase public demisia, de mână cu premierul Viorica Dăncilă. După ce s-a văzut cu sacii în căruță, Andronescu a devenit brusc foarte mulțumită de șeful ei pe linie de partid. Mai mult chiar, a sărit la beregata contestatarilor acestuia – Gabriela Firea, Victor Ponta ș.a.m.d.. Halucinant este că deși Dragnea i-a dat ”puterea” de a trona din nou la Educație, Ecaterina ”Abramburica” Andronescu susține că e un fel de aleasă a lui… Dumnezeu.

Podul.ro vă prezintă considerațiile lui Dan Alexe.  

”Femeia aia, ministra învățământului, Ecaterina Andronescu, chiar a spus așa?: <Am puterea şi determinarea de la Dumnezeu pentru a aduce ceva în plus în învăţământ>?

Lui Dumnezeu nu-i pasă de planurile tale în învățământ, prosteală narcisistă ce ești. Dumnezeu se supără că-l invoci tu pentru răhățișuri de programe rău făcute, manuale urâte, textulețe agramate. Dumnezeu nu vrea la școală, El e în inimi.

Tu ești un dezastru uman care dai vina pe Cel de Sus pentru incompetență. Scoți încă o generație de idioți – așa a vrut Dumnezeu”, scrie Dan Alexe.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.