Ramona Ursu, întrebare dură pentru instituțiile statului: Cum a ajuns Dragnea, țărănoiul ăsta hoț, să își facă de cap în România?!


Ramona Ursu, întrebare dură pentru instituțiile statului: Cum a ajuns Dragnea, țărănoiul ăsta hoț, să își facă de cap în România?!

Jurnalista Newsweek Ramona Ursu a avut duminică seara o reacție virulentă după ce a apărut informația conform căreia Liviu Dragnea a dat în judecată Comisia Europeană încercând să scape prin tertipuri caraghioase de dosarul Tel Drum.

Concret, printr-o postare pe Facebook, Ramona Ursu întreabă unde au fost autoritățile toți acești ani de a ajuns un astfel de țărănoi hoț precum Liviu Dragnea să își bată joc de români. Mai mult, jurnalista a remarcat că la cum arată România în acest moment, țara noastră a avut un Liviu Dragnea în fiecare județ. 

Redăm postarea integrală a Ramonei Ursu:

"Când văd cum țărănoiul ăsta hoț își bate joc de noi, cum ne decide el viețile, cum ia la mișto parteneri externi ai României, cum dă în judecată Comisia Europeană (O aberație, dar nu contează. Aberația asta va fi folosită pentru a manipula și tâmpi și mai bine poporul pesedist. Se va pune repede în funcțiune, și pe subiectul ăsta, mașina de spălat creiere dirijată de Antene și de toți “jurnaliștii” și “analiștii” plătiți de PSD din banii noștri), tot ce îmi vine în minte este ce au făcut, zeci de ani, instituțiile statului român, care ar fi trebuit să ne apere?

Unde au fost, atâta timp, magistrații, polițiștii, serviciile, armate întregi de funcționari și de funcționărași, toți plătiți de noi cu sute și sute de milioane de euro? Unde au fost toți ăia care ar fi avut obligația să sesizeze, să se autosesizeze, să cerceteze cum naiba face bani Liviu Dragnea? Cum sugrumă acest penal un județ? Cum prosperă el și cu toată familia lui și cu toți proștii și hoții și slugile lui?

Cum ajunge un asemenea individ să aibă atâta putere, de să-și facă de cap într-o țară? Unde au fost toate instituțiile statului român, care ar fi trebuit să se uite spre un penal care ne pune pe toți în pericol acum? Chiar toate instituțiile responsabile au fost surde, mute, corupte? Toate au avut mâinile legate? Peste tot au fost numai proști, care n-au știut ce face Liviu Dragnea? Chiar toți au fost lași? Peste tot au fost slugile lui? Toți, toți și-au luat partea și au tăcut?

Nici nu știu, de fapt, dacă mai are rost să ne întrebăm toate astea. Partea și mai proastă e că cel puțin de un Liviu Dragnea a avut parte țara asta în fiecare județ'', a scris Ramona Ursu pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.