ACUZAȚII dure de la vârful PNL: Dragnea pregătește asaltul final asupra Justiției! Baronii forțează impunerea amnistiei și grațierii EXCLUSIV


ACUZAȚII dure de la vârful PNL: Dragnea pregătește asaltul final asupra Justiției! Baronii forțează impunerea amnistiei și grațierii EXCLUSIV

Vicepreședintele PNL Florin Roman avertizează, în exclusivitate pentru Podul.ro, că infractorul dublu condamnat Liviu Dragnea va declanșa în curând asaltul final împotriva Justiției și va impune deja proverbiala OUG privind amnistia și grațierea, indiferent de gravitatea consecințelor aferente, deoarece șeful PSD nu deține încă nici cea mai mică garanție că va scăpa de o apropiată condamnare la închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive.

De asemenea, deputatul trage un sugestiv semnal de alarmă privind consecințele așa-zisului regim compensatoriu: ”Nu există zile fără drame majore: crime, violuri și tâlhării săvârșite cu violență de infractorii eliberați anul trecut de ministrul Justiției, Tudorel Toader, și de dublul condamnat Liviu Dragnea. Acum, după ce au scos din pușcării astfel de bestii, Dragnea și Tudorel Toader se pregătesc să salveze <gulerele albe> din politică, prin intermediul amnistiei și grațierii”.  

Podul.ro vă prezintă declarațiile lui Florin Roman.

”Anul acesta urmează asaltul final al coaliției PSD-ALDE asupra Justiției. Liviu Dragnea a rămas încă restant cu amnistia și grațierea, acțiune reprobabilă ce l-ar salva de spectrele unei apropiate condamnări la închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive. Pe de altă parte, toți baronii PSD vor impunerea amnistiei și grațierii, iar Dragnea a promis că va rezolva aceste probleme. Urmează vremuri extrem de dificile, fiindcă Dragnea și Tăriceanu nu sunt dispuși, nici pe departe, să facă vreun pas înapoi.

De fapt, așa cum observăm cu toții, atacurile la independența Justiției cresc în intensitate, în pofida faptului că România a preluat prședinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene. Sunt ferm convins că Dragnea va face totul pentru a impune amnistia și grațierea. Infractorul și acoliții săi sunt în stare de orice – nu vor ține cont de absolut nimic! Nu îi interesează că scot România din Uniunea Europeană doar pentru a scăpa ei de pușcărie.

Ravagiile făcute de regimul compensatoriu sunt de domeniul unor dureroase evidențe – nu există zile fără drame majore: crime, violuri și tâlhării săvârșite cu violență de infractorii eliberați anul trecut de ministrul Justiției, Tudorel Toader, și de dublul condamnat Liviu Dragnea. Acum, după ce au scos din pușcării astfel de bestii, Dragnea și Tudorel Toader se pregătesc să salveze <gulerele albe> din politică, prin intermediul amnistiei și grațierii.  

Între timp, premierul Viorica Dăncilă organizează concerte penibile, la care nici măcar Liviu Dragnea nu ia parte, fiind plecat cu tânăra iubită într-un concediu de lux. Penibile și acele invitații la concert expediate de Dăncilă pentru o data expirată în urmă cu un an. Vă dați seama că oamenii ăștia nu sunt în stare să facă nimic cum trebuie? Liderii PNL nu vor participa la întâlniri și evenimente organizate de un guvern corupt”, a declarat Florin Roman, în exclusivitate pentru Podul.ro.   

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.