Fostul PUȘCĂRIAȘ Adrian Severin instigă Jandarmeria la VIOLENȚE împotriva protestatarilor #Rezist! Insultele unui șpagagiu PSD


Fostul PUȘCĂRIAȘ Adrian Severin instigă Jandarmeria la VIOLENȚE împotriva protestatarilor #Rezist! Insultele unui șpagagiu PSD

Ex-europarlamentarul PSD-ist Adrian Severin – fost pușcăriaș la Penitenciarul Rahova, în urma unei condamnări definitive la 4 ani de închisoare cu executare, pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită şi trafic de influenţă – a găsit de cuviință să instige Jandarmeria la violențe împotriva manifestanților # Rezist care au protestat, joi seara, în fața Ateneului.  

La fel ca propaganda PSD-ALDE, infractorul dovedit Severin pune semnul egal între violențele stradale din Franța și protestele # Rezist din România, trecând total sub tăcere măcelul săvârșit de Jandarmerie pe 10 august în Piața Victoriei.

”#Rezist vrea să protesteze împotriva UE. Autoritățile române vor trebui să aplice metodele folosite la Paris, Genova, Frankfurt, Bruxelles”, a îndemnat Adrian Severin, joi, pe Facebook.

După ce prezența sa la Ateneu a stârnit critici dure, Adrian Severin a revenit cu aprecieri suplimentare (și la fel de insultătoare), pe aceeași rețea de socializare. Fostul pușcăriaș a rostogolit din nou fake news-ul potrivit căruia protestul #Rezist de joi ar fi fost organizat împotriva… Uniunii Europene și a revărsat lături împotriva presei independente.  

”De ieri, 10 ianuarie 2019, România a preluat oficial, prin guvernul său, președinția Consiliului UE. Ieri, la Ateneul român, cu acest prilej a avut loc o reuniune a tuturor liderilor instituțiilor UE.

Împotriva cui era, deci, protestul, #rezist din fața Ateneului român? Era obligatoriu să fie ieri? Ieri, când, repet, România și nu numai PSD sau Guvernul ei preluau conducerea unei importante instituții europene?

Ieri era vorba despre Europa. Un protest ieri era împotriva Europei.

Euro-scepticii români, și nu mai sunt puțini, s-au abținut. Așa zișii pro-europeni nu s-au putut abține. (…)

Foarte preocupați de locul lor în România, tot felul de neisprăviți s-au împiedicat de locul oferit mie în sala Ateneului român la acest ceremonial. Profitând de faptul că tehnologia actuală permite oricărui nevolnic să își expună prostia în atenția tuturor, tot felul de talibani, cu diplomă și fără diplomă, au vituperat pe rețelele sociale sau prin presa miluită a ocultei antiromânești”, a scris fostul pușcăriaș Adrian Severin, condamnat pentru luare de șpagă și trafic de influență.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.